Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Roswell stigao na red za reboot
The CW planira novu radnju te je gotovo sigurno da nitko od stare ekipe neće sudjelovati u rebootu

I "Roswell" stigao na red za reboot

Serija Roswell se vraća na male ekrane, odlučili su u mreži The CW!

The CW javlja da kreću s razvojem reboota nekad popularne tinejdžerske SF serije, a izvršna producentica i scenaristica će biti Carina Adly MacKenzie (The Originals).

Roswell je trajao samo tri sezone, ali i dan danas je ostao u sjećanju kao jedna od omiljenih serija za mlade krajem 20. stoljeća (prikazivao se od 1999. do 2002. godine). Serija je snimana prema knjigama Roswell High Melinde Metz.

U glavnim ulogama su tada bili Shiri Appleby, Jason Behr, Katherine Heigl, Brendan Fehr, Emilie de Ravin, Majandra Delfino, Colin Hanks, Adam Rodriguez i William Sadler. Iako je serija kratko trajala svima je poslužila kao odličan zamah za karijeru: Shiri Appleby gledamo u danas popularnoj seriji UnREAL; Katherine Heigl je glumila u raznim romantičnim komedijama i Uvodu u anatomiju; Brendan Fehr u filmovima i serijama Kosti i CSI: Miami; Emilie de Ravin smo gledali u seriji Izgubljeni, a sad je možemo gledati u Jednom davno; Colin Hanks je nanizao uloge u filmovima i serijama; a Adama Rodrigueza smo deset godina gledali u seriji CSI: Miami, a od 12. sezone ga gledamo u Zločinačkim umovima.

Trenutno nije poznato hoće li novi Roswell biti reboot u potpunosti ili će biti nastavak originalne serije, no zna se okviran sinopsis koji mnogima nije sjeo zbog političke priče. Kći neprijavljenih imigranata se nakon povratka u Roswell u Novi Meksiko suočava sa šokantnom istinom o svojoj ljubavi iz tinejdžerskih dana koji je u međuvremenu postao policajac: on je izvanzemaljac koji je uspio zadržati svoje moći u tajnosti. Ona nastavlja čuvati njegovu tajnu dok se polako (ponovno) zbližavaju i krenu otkrivati njegovo podrijetlo, ali kad vlada nakon jednog napada objavi da su izvanzemaljci sve više prisutni na Zemlji njihovoj će ljubavi zaprijetiti politika straha i mržnje koja se uvlači u stanovništvo...

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala