Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.4.
Večeras u 20 sati je nova epizoda "TLZP", a od 22 sata slijede odlični filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9.4.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Ove nedjelje gledatelje očekuju nove, uzbudljive transformacije. Bojana Jambrošića vidjet ćemo u liku pjevača sastava Kool & The Gang, a Miu Anočić Valnetić kao Bizzu iz Bolesne braće. Nives Clezijus će zarepati kao Coolio, a Daniel Bilić transformirat će se u Johna Travoltu i zaplesati na hit iz filma Pakleni šund. Dalibor Petko utjelovit će Moryja Kantéa, a Mario Roth postat će Maja Šuput. Anu Gruicu gledat ćemo kao Tajči, a Ivana Mišerić postaje Britney Spears!

Crna Guja, HTV 2 u 22:40 sati
U ovoj je sezoni Crna Guja batler princa Georgea u vrijeme vladavine kralja Georgea III. Princ George čovjek je s mnogo čarapa. Ima čak 432.507 pari, a Crna Guja tvrdi da ne poznaje nikoga s manjim mozgom od njegova. Ovo je jedina sezona u kojoj Crna Guja ne umre na kraju. 1. epizoda: Novi premijer, Pitt Mlađi (mlađi od 14), kani princa otjerati u stečaj. Kao i obično, Crna Guja zauzima gazdinu stranu (a usput mu uzima i novčanik).

Sinovi anarhije, HTV 2 u 23:10 sati
Napetost raste, a Jax mora donijeti posljednju odluku. Jax i ostali nose se s onime što su nedavno doznali o Tarinoj smrti, a Jax pokušava riješiti sve probleme koji su nastali u međusobnim odnosima suparničkih bandi. Ali ne žele svi pristati na dogovor i Jax je suočen s još jednim ultimatumom. Gemma je u bijegu i stupi u vezu s osobom iz svoje prošlosti, što bi moglo rezultirati njezinom smrću. Jaxovo opasno priznanje moglo bi imati teške posljedice, a Juiceova odanost nađe se na kušnji kada dozna kakvu cijenu mora platiti.

FILMOVI

Tko pjeva zlo ne misli, HTV 1 u 20:05 sati
Film je na Filmskom festivalu u Puli 2002. osvojio Zlatnu arenu za scenarij - Goran Tribuson, Zlatnu arenu za glavnu mušku ulogu - Ivo Gregurević te Zlatnu arenu za montažu - Marina Barac. Zajedno s Frulom i njegovim društvom putujemo kroz ono što je šezdesete učinilo šezdesetima i otkrivamo svu ljepotu prvih šuškavaca, odlazaka u kino, prve televizije, rock and rolla i prvih ljubavnih iskustava, dok djetinjstvo ne završi i započne novo deseteljeće s novim zanimljivostima i novim obavezama.

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, Doma TV u 22:15 sat
Indiana Jones  dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca. Nakon što pronađu dr. Henryja Jonesa na nacističkom teritoriju, misija spašavanja pretvara se u utrku kako bi pronašli Sveti gral prije nacista

Dredd, RTL u 22:15 sati
U novoj adaptaciji istoimenog stripa, Karl Urban pojavljuje se u ulozi jednog od poznatijih strip junaka. Sudac Dredd stvoren je u britanskom SF magazinu 2000 D 1977. u autorskoj radionici Pata Millsa i Johna Wagnera. Priča je to o futurističkom Prljavom Harryju koji nasilno donosi pravdu na jednako nasilne ulice Mega Cityja - One.

Prije sumraka, HTV 1 u 22:15 sati
Nominirana za Oscara u kategoriji najboljeg adaptiranog scenarija, izvrsna romantična drama osebujnog Richarda Linklatera, filmaša sklonog niskoproračunskim projektima, eksperimentiranju i kreiranju toplih i humanih životnih priča s realistički postuliranim protagonistima, iznimno je uspio nastavak njegovog žanrovski srodnog filma Prije svitanja iz 1994. godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala