Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veljača na HBO-u i Cinemax-u
Čeka nas puno novih serija (kao što je "Tabu" s Tomom Hardyjem) i odličnih filmova ("Angry Birds", "Deadpool", "Kaos u glavi"…)

Veljača na HBO-u i Cinemax-u

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

HBO

PREMIJERE NOVIH SERIJA

MALE LAŽI
Ponedjeljkom u 20.00 h na HBO-u, premijera: 20. veljače u 20.00 h na HBO-u
Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Shailene Woodley glume u HBO-ovoj limitiranoj dramskoj seriji, crnohumornoj priči o trima majkama iz sjeverne Kalifornije čiji se naizgled savršeni životi raspadaju do točke ubojstva.

NA TUĐEM KAUČU
Ponedjeljkom u 21.30 h na HBO-u, premijera: 20. veljače u 21.30 h na HBO-u
Na tuđem kauču osmislio je i u njoj glumi Pete Holmes, a serija prati stand-up komičara koji otkriva ženinu nevjeru, što ga navodi da ponovno procijeni svoj život na njujorškoj komičarskoj sceni. Glume i Artie Lange, Lauren Lapkus i T. J. Miller. Judd Apatow i Pete Holmes izvršni su producenti.

DJEVOJKE VI
Ponedjeljkom u 21.00 h na HBO-u, premijera: 13. veljače u 21.00 h na HBO-u
Ova Emmyjem nagrađivana, inovativna serija autorice i glumice Lene Dunham daje komičan pogled na razna poniženja i rijetke trijumfe skupine djevojaka u 20-im godinama.

PREGLED PROTEKLOG TJEDNA S JOHNOM OLIVEROM IV
Premijera na HBO GO 14. veljače a od 17.veljače na HBO 3 petkom u 21.00 h
John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, stiže na HBO s novim showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.

TABU
Dostupno na HBO GO, nedjeljom u ponudu stižu nove epizode
Smještena u 1814., mračna miniserija Tabu prati Jamesa Keziu Delaneyja (Tom Hardy), čovjeka koji je otišao do kraja svijeta i vraća se nepovratno promijenjen. Iako se dugo smatrao mrtvim, vraća se kući u London iz Afrike da bi naslijedio ostatke očeva brodarskog carstva i izgradio si život. Ali očevo nasljedstvo zatrovana je čaša, a uz neprijatelje koji vrebaju iza svakog ugla, James se mora probijati kroza sve kompleksnije područje da bi izbjegao vlastitu smrtnu kaznu. Okružena zavjerom, ubojstvom i prijevarom, mračna obiteljska tajna razotkriva se u zapaljivoj priči o ljubavi i zavjeri. Izvršni su producenti Ridley Scott, Steven Knight i Tom Hardy. Tvorci serije su Steven Knight s Tomom Hardyjem i Chipsom Hardyjem.

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Barden Bellas vraćaju se da zadive svijet u filmu Na putu do zvijezda 2, nastavku svjetske hit-komedije o fakultetskoj a cappelli grupi sastavljenoj od dopadljivih neprilagođenica. Premijera: 05. veljače u 20.00 h na HBO-u. Majčin dan najnovija je zvjezdana ansambl komedija redatelja Garryja Marshalla. Objedinjujući Jennifer Aniston, Kate Hudson i Juliju Roberts zajedno s Jasonom Sudeikisom, ovo je slavljenje svih majki svijeta. Premijera: 12. veljače u 20.00 h na HBO-u. Radnje smještene u zakulisju triju legendarnih lansiranja proizvoda i završavajući 1998. godine s otkrivanjem iMaca, Steve Jobs vodi nas iza kulisa digitalne revolucije oslikavajući intimni portret briljantnog čovjeka u njegovu epicentru. Michael Fassbender glumi Stevea Jobsa, pionirskog osnivača Applea. Premijera: 19. veljače u 20.00 h na HBO-u.

Michelangelo, Donatello, Leonardo, Raphael vratili su se u borbu protiv još većih i opakijih zločinaca uz April O'Neil, Verna Fenwicka i pridošlice: osvetnika Caseyja Jonesa koji se maskira u hokejaša. Nakon što superzločinac Shredder pobjegne iz pritvora, udružuje snage s ludim znanstvenikom Baxterom Stockmanom i dvojicom tupavih pomoćnika, Bebopom i Rocksteadyjem kako bi pokrenuo đavolski plan da zavlada svijetom. Premijeru Nindža kornjače: Izlazak iz sjene pogledajte 26. veljače u 20.00 h na HBO-u.

HBO 2

Zvijezda WWE-ja Mike The Miz Mizanin vraća se kao američki heroj Jake Carter u posve novoj avanturi punoj uzbuđenja Marinac iznad zakona 4 koju možete pogledati 16. veljače u 20.45 h na HBO 2!

Judd Apatow režira Kaos u glavi, urnebesnu komediju čiji je scenarij napisala i u kojoj glavnu ulogu žene koja bez ispričavanja živi svoj život glumi Amy Schumer. Premijera: 18. veljače u 00.40 h na HBO 2.

Temeljen na antijunaku Marvel Comicsa, Deadpool je priča o bivšem operativcu specijalnih snaga i sadašnjem plaćeniku Wadeu Wilsonu (Ryan Reynolds), koji, nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu ubrza moć iscjeljivanja, prisvaja alter ego Deadpool. Premijera: 22. veljače u 20.50 h na HBO 2.

Animiranu komediju Angry Birds film pogledajte 24. veljače u 19.00 h na HBO 2. Na otočkom raju nastanjenom sretnim pticama koje ne lete Crveni, Chuck i Bomba oduvijek su bili autsajderi. No kada otok posjete tajanstvene zelene svinjice, ovi otpadnici moraju dokučiti što to svinje spremaju.

HBO 3

LAGODAN ŽIVOT II
Nedjeljom u 21.00 h na HBO 3, nove epizode 2. sezone mađarske serije iz orginalne HBO produkcije
Obitelj Miklósi uživat u luksuznom životu – ali u stvarnosti se služe raznim trikovima. Kad otac odluči okrenuti novi list, njihova se idila razori. Uskoro vidimo da svaki član obitelji ima različite ciljeve.

ŠEST
Petkom u 22.00 h na HBO 3
Drama prati bratstvo suvremenih američkih ratnika, Navy SEAL tim šest, najbolje od najboljih, čija misija 2014. da eliminiraju vođu talibana u Afganistanu pođe po zlu kada otkriju da američki građanin surađuje s teroristima kao džihadistički borac. Inspirirana stvarnim misijama, drama zorno prikazuje što ovi marinci rade, njihove složene privatne živote te životno važne odluke koje donose.

PREMIJERE DOKUMENTARACA

Bila je to lokalna priča koja je užasnula naciju: dvije 12-godišnjakinje namamile su prijateljicu u šumu Waukesha gdje su je zatim izbole 19 puta kako bi udovoljile bezličnom mitskom biću poznatom online kao Slenderman. No iza te priče krije se više od onoga što su proizvele mračne naslovnice. Otrežnjujući dokumentarac koji zadire duboko u priču iza ovog šokantnog zločina, Čuvaj se Slendermana ispituje kako se internetski urbani mit može ukorijeniti u povodljive mlade umove, što je dovelo do neizrecivog čina. Premijera: 2. veljače u 22.30 h na HBO-u.

U karakterističnoj crnoj dolčeviti i trapericama, slika Stevea Jobsa bila je sveprisutna. Ali tko je bio čovjek na pozornici ispod divovskih iPhonea? U filmu Steve Jobs: Čovjek unutar stroja Oscarom nagrađeni redatelj Alex Gibney daje kritički pogled na Jobsa, cijenjenog i kao ikonoklastičkoga genija i osuđivanog kao jezičavog tiranina. Premijera: 16. veljače u 21.35 h na HBO-u.

Nakon što naiđe na bizaran online video natjecateljske izdržljivosti u škakljanju, u kojem su mladi muškarci plaćeni da ih svežu i škakljaju, novinar David Farrier zatraži intervju s tvrtkom. No dobije šokantan odgovor – pošiljatelj se izruguje Farrierovoj seksualnoj orijentaciji i prijeti ekstremnim pravnim akcijama ako bude kopao dublje. Stoga, poput svakog dobrog novinara suočenog s nasilnikom, on napravi upravo suprotno: posjećuje skrivene škakljačke prostore u Los Angelesu te otkriva golemo carstvo poznato po maltretiranju i ugrožavanju života onih koji su prigovorili protiv svog sudjelovanja u tim filmovima. Premijeru dokumentarca Zagolican pogledajte 23. veljače u 21.30 h na HBO-u.

CINEMAX

Redatelj Clint Eastwood režirao je Snajperista s Bradleyjem Cooperom u ulozi Chrisa Kylea, najubojitijeg snajperista u američkoj vojnoj povijesti. Ali on je puno više od vještog strijelca… Premijera: 12. veljače u 20.00 h na Cinemax-u.

Vestern dramu Dvoboj pogledajte premijerno 5. veljače u 20.00 h na Cinemax-u. Teksas, 1887.: mjesto ispunjeno nasiljem, predajom i legendom. Proročanski Abraham Brant (Woody Harrelson), poznat svima kao Propovjednik, ima gotovo kultnu moć nad stanovnicima graničnoga grada Mount Hermon. Priče o ratu, ubijanju i božanskom slijede ga kamo god pođe. Nedaleko od tog izoliranog grada počne se pojavljivati niz mrtvih tijela koji isplivavaju na obale rijeke Rio Grande. Od bitaka umoran teksaški rendžer David Kingston (Liam Hemsworth) zadužen je da izvidi Mount Hermon kako bi pronašao izvor tajanstvenih ubojstava.

Mad Max kategorija ovaj mjesec premijerno donosi film Ne mučite pače 24. veljače u 20.00 h na Cinemax-u. Kada nekoliko dječaka brutalno ubiju u malom selu na jugu Italije, praznovjerni mještani reagiraju s neznanjem i nasiljem. Odmah posumnjaju u sve neprilagođenike. Policajac Martelli dolazi istražiti te se počne zanimati za mladog svećenika Dona Alberta koji cenzurira što građani čitaju kako bi ih oslobodio od korupcije.

Premijeru novih epizoda II sezone serije Ash protiv zlih mrtvaca II gledajte subotom u 20.00 h na Cinemax-u. Ash je lovac na čudovišta koji je zadnjih 30 godina proveo izbjegavajući odgovornost, zrelost i užase zlih mrtvaca. Kada zombi-kuga zaprijeti uništenjem ljudske vrste, Ash se mora suočiti s demonima – osobnim i doslovnim. Premijera: 4. veljače u 20.00 h na Cinemax-u.

CINEMAX 2

S usamljenim privatnim istražiteljem kontaktira tajanstvena žena koja ga uvuče u mentalnu igricu poznatu kao telefonsko hodanje. Fasciniran njezinim glasom, Aloys otkriva imaginarni svijet koji mu omogućava da se izvuče iz izolacije. Švicarska drama Aloys premijerno će biti prikazana 11. veljače u 20.30 h na Cinemax-u 2.

Maxime i Melanie zaljubljeni su. Zajedno oni nespretno i s vatrenom znatiželjom istražuju svoju seksualnost sve do dana kada Melanie shvati da je trudna. Belgijsku dramu romansu Golman dobitnicu nagrade za Najbolji grani film na Film festivalu u Torinu premijerno pogledajte 18. veljače u 20:30 h na Cinemx-u 2.

Svjetska kinematografija: Paulina je mlada odvjetnica s obećavajućom karijerom u Buenos Airesu koja odabire vratiti se u svoj rodni grad i predavati na srednjoj školi u sklopu integracijskog programa. Nakon dva tjedna rada, brutalno je napadne banda. Argentinska drama Paulina dobitnica je mnogobrojnih nominacija i nagrada internacionalnih filmskih festivala kao što su Filmski festival u Cannesu, Miami film festival i Torino film festival. Premijera: 5. veljače u 20.30 h na Cinemax-u 2.

Klasici današnjice: Joe Pendleton footballski je bek koji se priprema povesti svoju momčad do Super Bowla kad gotovo pogine u prometnoj nesreći. Pretjerano anksiozni anđeo odnese ga na nebo samo kako bi otkrio da on nije bio spreman umrijeti te da je njegovo tijelo kremirano. Mora pronaći drugo tijelo dok njegova smrt ne bude otkrivena te izabire nedavno ubijenog milijunaša… Fantastičnu komediju Nebo može čekati nagrađenu Oscarom i Zlatnim globusom režirao je oskarovac Warren Beatty, koji također igra glavnu ulogu. U filmu se također pojavljuje dobitnica Oscara i BAFTA-e Julie Christie. Premijera: 20. veljače u 20.30 h na Cinemax-u 2.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala