Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kakvu priču donosi The Purge 4?
Nakon završetka ovogodišnjeg filma "Pročišćenje: Izborna godina" postavlja se pitanje u kojem će smjeru ići sljedeći nastavak

Kakvu priču donosi "The Purge 4"?

Upozorenje: Sadržaj koji slijedi otkriva detalje iz filma "Pročišćenje: Izborna godina"!

Kraj filma Pročišćenje: Izborna godina nije baš bio obećavajući, barem što se tiče budućnosti ove horor franšize. Na kraju svega senatorica Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) pobijedila je na izborima i stala na kraj godišnjem prazniku Pročišćenja. Iako se činilo kao da pomoću povećanja nasilja diljem zemlje nakon te njene odluke pripremaju teren za nastavak priče zapravo bi bilo dosta besmisleno nastaviti priču kada Noći pročišćenja više nema.

Čini se kako se redatelj/scenarist James DeMonaco slaže s time jer priču u filmu The Purge 4 namjerava vratiti u vrijeme prije no što je Pročišćenje uopće bilo potrebno, prije no što su New Founding Fathers of America uopće došli na vlast.

Novinar CinemaBlenda razgovarao je sa Demarcom, koji je otkrio kako nema namjeru režirati  četvrti dio priče, ali će napraviti scenarij i producirati nastavak: "Mislim da ću se vratiti i pokušati razotkriti kako je sve to uopće počelo. Čini se da je prirodan sljedeći korak priznati 'U redu, napravili smo trilogiju. Jasno nam je kako je došlo do toga da netko želi tome stati na kraj, ta neka predsjednička figura. Hajdemo se sada vratiti kako bi otkrili kako je uoće došlo do toga'. Kako je ta zemlja uspjela doći do toga da prihvaća takvu grozotu, takvu strašnu stvar svake godine? Mislim da postoji nešto zanimljivo u tome. Mislim da neću režirati film. Razmišljam o tome da napravim scenarij i možda produciram film, bar da ostane vjeran onome što sam zamislio."

Za one kojima je koncept Pročišćenja nepoznat radi se o filmovima smještenim u svijet gdje se u SAD-u godišnje odvija Noć pročišćenja, 12-satni period u kojem su dopušteni skoro svi zločini. Osim napetosti, filmovi su se bavili i snažnim temama poput klasnim i rasnim pitanjima. Aktualnost tih problema postavlja pitanje koliko će The Purge 4 zapravo imati sličnosti sa našim današnjim svijetom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala