Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.4.
Veliki petak obilježit će prigodne serije i filmovi uz poneki drugi žanr

TV Preporuke dana – Petak 15.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Isus iz Nazareta, HTV 2 u 20:05 sati
Isus upoznaje Mariju Magdalenu i Ivana Krstitelja. Nastavlja izvoditi čuda među ljudima.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Derin želi utjecati na Arasa, a Aras naposljetku eksplodira od bijesa. Aras je izgubio živce nakon svega što se dogodilo i dolazi Volkanu na vrata.

FILMOVI

Legionar, RTL u 22:25 sati
Alain LeFevre (Jean-Claude Van Damme) mladi je playboy i boksač koji upada u velike nevolje kada odbije namjestiti meč. U bijegu od gangstera s kojima je sklopio dogovor, LeFevre ostavlja svoju ljubav, Katrinu (Ana Sofrenovic), i pristupa Legiji stranaca. Nakon dugotrajne i iznimno brutalne obuke u Sjevernoj Africi, LeFevre počinje drugačije gledati na pitanja časti i discipline.

Mladi Mesija, HTV 1 u 23:30 sati
U dobi od sedam godina, vraćajući se s obitelji iz Egipta u Nazaret, Isus otkriva istinu o sebi. Shvaća da je Sin Božji, poslan od Boga da spasi čovječanstvo.

Pasija, Nova TV u 23:30 sati
Film govori o posljednjih 12 sati života Isusa Krista koji je Mel Gibson pripremao gotovo 12 godina vođen unutarnjim preispitivanjem i vlastitom vjerom. Dijelom zasnovan na Evanđeljima po Mateju, Marku, Luki i Ivanu, a dijelom na viđenjima dviju redovnica mističarki, sv. Anne Catherine Emmerich i Marije iz Agreda, film je vizualno šokantni prikaz najdramatičnijih trenutaka Isusova ovozemaljskog života od uhićenja u Getsemanskom vrtu do uskrsnuća nakon razapinjanja na Golgoti uz efektne flashbackove posvećene najvažnijim događajima iz Isusova poslanja.

Pročišćenje: Izborna godina, RTL u 0:25 sati
Charlie Roan i njezinu obitelj napao je Pročišćivač koji s njima igra smrtonosnu igru u kojoj majka bira jednog koji će preživjeti dok ostali umiru. Charlie je odabrana i prisiljena gledati kako joj ubijaju majku, oca i brata. 18 godina kasnije, Roan (Elizabeth Mitchell) je američka senatorica u kampanji za predsjednicu te obećava da će zaustaviti tradiciju godišnjih noći čistki.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala