Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 7.1.
Odlične serije i filmovi prikazuju se u nešto kasnijem terminu

TV Preporuke dana – Petak 7.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Nevjera, Nova TV u 20:55 sati
Volkan nema namjeru odreći se obitelji, ali nema ni hrabrosti prekinuti s Derin. Asja shvaća da je živjela u mreži laži. Kad pojedinosti u pozadini izdaje izađu na površinu, sve se pokrene. U ovoj priči Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Brokenwoodski aeronauti skupina su steampunk entuzijasta koji se svake godine okupe u štaglju opremljenom raznim viktorijanskim drangulijama. Najava o pokretanju lokalnog festivala posvećenog njihovoj supkulturi veliki je razlog za slavlje u njihovim redovima. No veselje se nedugo potom pretvori u tragediju...

Preko Atlantika, HTV 2 u 22:35 sati
Kad od vojne pomoći SAD-a Norveškoj na kraju ne bude ništa, Märtha odluči istupiti u javnost i moliti američki narod za pomoć. Baš kad njezina molba urodi plodom, ispriječi se neočekivan problem. Predsjednikovi osjećaji prema njoj nisu isključivo prijateljski.

FILMOVI

Posljednji lovac na vještice, RTL u 20:05 sati
Moderan svijet krije brojne tajne, ali najveća od svih je ona da vještice i dalje žive među nama! One su opaka nadnaravna bića koja namjeravaju osloboditi i protiv svijeta nahuškati Crnu Smrt.

Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera, HTV 1 u 20:10 sati
Kovač (Orlando Bloom) i ekscentrični kapetan (Johnny Depp) krenu osloboditi ljepoticu koju su oteli fantomski gusari. Uz glavnu mušku ulogu Pirati s Kariba nominirani su 2003. za Oscare i u kategorijama najbolje maske, najboljega zvuka, najbolje montaže zvuka te najboljih vizualnih efekata.

Nemogući susret, RTL u 21:55 sati
David Norris (Matt Damon) je ambiciozni političar koji je na korak do dobivanja mjesta u Senatu SAD-a kad upoznaje prekrasnu balerinu Elisu (Emily Blunt), ženu kakvu do tad nikad nije susreo. U trenutku kad se u nju bespovratno zaljubljuje, misteriozni čovjek ih pokušava razdvojiti.

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 22:50 sati
Holly Berenson stvara karijeru u cateringu, a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Holly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani.

Pročišćenje: Izborna godina, RTL u 23:45 sati
TV premijera još jednog nastavka franšize Pročišćenja koji donosi novo zastrašujuće poglavlje u kojem su na 12 sati dozvoljeni svi zločini u Americi.

Sljedeća tri dana, HTV 1 u 23:55 sati
John Brennan ima savršen život sve dok njegovu suprugu Laru ne uhite zbog ubojstva koje nije počinila. Tri godine nakon njezina zatvaranja John se bori kako bi svoju obitelj održao na okupu dok čini sve kako bi dokazao njezinu nedužnost. Kada odbiju njezinu posljednju žalbu John uviđa da postoji samo jedno rješenje - izbaviti je iz zatvora.

Marley i ja, Nova TV u 1:00 sat
Film prati Johnov i Jenniferin život od početka Johnove novinarske karijere pa sve do osnivanja obitelji. Svih tih godina uz Johna i Jennifer nalazi se pas Marley, koji im, unatoč svim neprilikama koje čini, pomaže da prebrode i najteže trenutke. Glavne uloge pripale su Owenu Wilsonu i Jennifer Aniston.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala