Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reboot Stargatea bit će više od trilogije
Filmski svijet "Stargatea" započinje priključenjem scenarista koji su nam donijeli "Dan nezavisnosti 2"

Reboot "Stargatea" bit će više od trilogije

 Dan nezavisnosti: Nova prijetnja konačno je stigao pred vrata kino dvorana, a redatelj Roland Emmerich okreće svoj pogled novim projektima. Možda je bolje reći kako se okreće starim projektima jer je u centru pažnje ponovno Stargate (Zvjezdana vrata).

Naime, prije nekoliko godina MGM i Warner Bros. najavljivali su veliki reboot znanstveno-fantastičnog kultnog filma Zvjezdana vrata iz 1994. godine. Ne samo da bi se originalni film trebao naći u novom i modernijem ruhu, već je redatelj objavio svoje težnje da dovrši svoju izvornu ideju o trilogiji filmova. No, to je bilo 2014. godine. 

Sada se trilogija filmova čini nedovoljno ambicioznim ciljem i planira se nešto više. Kako kaže Dean Devlin, producent i dugogodišnji suradnik redatelja Rolanda Emmericha, u duhu su vremena kinematografski svemiri pa im trilogija izgleda poprilično skučenom vizijom. Devlin je za Variety otkrio njihove ideje o projektu reboota Stargatea i kakav filmski svijet imaju na umu. "Kako smo razvijali (Stargate) otkrili smo razne avenije koje bi nam omogućile proširenje teme. Temelj će ostati isti, onakav kakav smo oduvijek željeli, ali sada su mogućnosti puno šire."

Vijest koja konačno daje konkretni dokaz da se na rebootu doista i radi je priključenje novih scenarista. Scenaristi novog nastavka "Dana nezavisnosti", James A. Woods i Nicolas Wright, priključili su se "Stargateu" i trenutačno pripremaju novi scenarij. 

Podsjetimo se i kako je izvorni film iz 1994. s Kurtom Russellom i Jamesom Spaderom u glavnim ulogama izrodio plodnu i omiljenu televizijsku franšizu. Uz tri različite spin off serije, Zvjezdana vrata SG-1, Zvjezdana vrata: Atlantis i Zvjezdana vrata: Svemir, čini nam se kako je proširenje svemira Zvjezdanih vrata odavno započelo. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala