Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Stamos još jednom pozvao sestre Olsen u Puniju kuću
Svojom objavom na Instagramu legendarni je Ujak Jessie još jednom raznježio brojne obožavatelje

John Stamos još jednom pozvao sestre Olsen u "Puniju kuću"

Glumac John Stamos koji je utjelovio legendarnog Ujaka Jessieja u seriji Puna kuća još je jednom uspio raznježiti brojne obožavatelje. Iako su mišljenja oko izdizanja ove serije iz pepela i dalje podijeljena, očito su pozitivne kritike prevagnule jer je već iz Netflixa najavljeno da će Punija kuća dobiti i drugu sezonu.

Bezvremenski je Ujak Jessie odlučio tu činjenicu prigodno obilježiti na Instagramu objavom videa iz originalne Pune kuće. No čini se kako video nije objavljen samo s namjerom vraćanja u zlatne dane ove serije, nego kao i njegov javni poziv blizankama Mary-KateAshley Olsen da se vrate u drugu sezonu serije.

Stamos kaže da su blizanke jako prirasle srcu svim članovima ekipe, ali i gledateljima te da serija bez njih jednostavno nije ista. Video koji nas vraća u prošle dane, snimka je iz backstagea ovog sitcoma u kojem se Jessie igra s malim blizankama te ih pokušava naučiti da kažu „Uncle Jessie“.

 

"Say my name" #StamosHomeMovies #Fullerhouse #MkAshley. #TBT

Videozapis objavljuje John Stamos (@johnstamos)

Podršku Stamosu dali su i brojni obožavatelji koji na profilima društvenih mreža ove serije zdušno navijaju za povratak blizanki koje je ova serija i proslavila.

Unatoč tome što je gotovo cijela originalna postava na okupu, čini se da se nedostatak Michelle osjeti više od očekivanoga jer su i kreatori serije već više puta pokušali sestre Olsen nagovoriti na povratak u nove epizode. One su za sada dosljedne svojoj odluci da se u seriju ne vraćaju jer imaju neke druge prioritete u karijeri.

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala