Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veljača na Klasik TV-u
Iako najkraći mjesec u godini veljača je puna regionalnih filmskih premijera i svjetskih klasika

Veljača na Klasik TV-u

Iako je veljača najkraći mjesec u godini na Klasik TV-u ne nedostaje filmskih poslastica. Filmske regionalne premijere čekaju vas svakoga četvrtka, a petkom, subotom i nedjeljom možete uživati i uz svjetske klasike.

Svakoga radnog dana u 18h pratite putopisni dokumentarac Gorana Milića Alkemija Balkana, u kojem Milić traži sugovornike na temu života u Hrvatskoj i Srbiji.

Filmske regionalne premijere četvrtkom

Ovoga četvrtka od 20h budite uz Klasik TV i komediju Ivkova slava, ekranizaciju zabavnog romana Stevana Sremca, smještenu u Niš krajem 19. stoljeća gdje prijatelji gazde Ivka odluče njegovu slavu slaviti tri dana. Četvrtak nakon toga od 22h čeka nas drama Kosac, o Ivi, koji je bio na robiji radi silovanja. Film je složen kao kolaž od tri priče koje se međusobno preklapaju i sve tri se događaju u istoj noći gradeći turobnu sliku Ivinog života, ali i čitavog kraja koji je ostao zaustavljen ratom.

U četvrtak 18.2 od 20h se prikazuje dokumentarno igrani akcijski triler Beogradski fantom, snimljen po istinitom događaju iz 1979. godine kada su pripadnici policije svojim Zastavama pokušali zaustaviti ukradeni Porsche. U to vrijeme "beogradski fantom" postao je svojevrsni simbol otpora jugoslavenskom sistemu i zbog toga je stekao veliku popularnost među građanima. Veljaču završavamo komedijom Mliječni put u kojoj dva bračna para iz Sarajeva namjeravaju napraviti sve moguće kako bi emigrirali iz Bosne i domogli se Novog Zelanda.

Svjetski klasici na Klasik TV-u

Ciklus svjetskih klasika u veljači na Klasik TV-u počinje u petak 5.2. u 18h kada je na programu avanturistički film Kapetan Kidd, o čuvenom gusaru iz 17. stoljeća. U subotu od 18h stiže nam vestern Krvavi plač Apača, a u nedjelju u isto vrijeme budite uz film noir Povjerljivo iz Kansas Cityja.

Drugi vikend započinjemo romantičnom komedijom Moja draga tajnica (12.2. u 18h). Subotu kasno poslije podne rezervirajte za kriminalističku dramu U znaku jarca, a u nedjelju je na rasporedu vestern Čovjek iz Utaha.

Vikend iza rezerviran je za još jedan vestern - Bijes u zoru, koji je na programu u petak 19.2. u 18h. Biografski film Paulinine vratolomije gledajte u subotu 20.2. također u 18h. Na Mračno putovanje krenite uz Vivien Leigh i Conrada Veidta u nedjelju 21.2. u 18h.

Posljednji vikend u veljači također budite uz Klasik TV jer su na programu komedija U ratu s vojskom (26.2. u 18h), mjuzikl Put do Balija (27.2. u 18h) te za kraj vestern Smrt jaše na konju, koji je na programu u nedjelju 28.2. u 18h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala