Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zagrijte se za novogodišnje slavlje uz Fight Channel i povratak Fedora!
Priredba počinje u 16:00 sati u četvrtak 31. prosinca. Pogledajte BESPLATNO online na FightChannelTV. com

Zagrijte se za novogodišnje slavlje uz Fight Channel i povratak Fedora!


Sve je bliže prvi događaj nove japanske promocije RIZIN na kojem ćemo vidjeti povratak Fedora Emelianenka, ali i turnir osmorice teškaša na kojem će nastupiti i Goran Reljić.

Saitama Super Arena bit će mjesto povratka Fedora Emelianenka koji će se boriti protiv malo poznatog indijskog borca Jaideep Singha. Bivši Pride prvaka i borac kojeg mnogi smatraju najboljim borcem u povijesti MMA-ja vraća se nakon tri godine. Posljednji se put borio u lipnju 2012. kad je pobijedio Pedra Rizzija. Iako je nova japanska promocija RIZIN najavljivala da će Fedor Emelianenko u svom povratničkom meču imati dostojnog protivnika, koji će privući pozornost svih ljubitelja MMA borbi, to se ipak nije dogodilo. Indijski kick boksač u karijeri ima samo dvije MMA borbe u kojima je došao do pobjeda. Posljednju borbu imao je u listopadu kad je bio bolji od Carlosa Toyote prekidom nakon druge runde.

Nas će posebno zanimati nastup Gorana Reljića koji će nastupiti na turniru osmorice teškaša. Prvi će mu protivnik  (29. prosinca) biti neporaženi ruski borac Vadim Nemkov koji je u četiri meča ostvario četiri pobjede. No, treba znati da se Nemkov tijekom karijere nije borio niti s približno kvalitetnim borcem kao što je Goran Reljić. U slučaju pobjede Reljić bi 31. prosinca mogao imati još dva nastupa jer tada će se održati polufinala i finale turnira.

Od zvučnijih imena u turniru će nastupiti Satoshi Ishii, kojeg smo čak dva puta gledali u obračunima s Mirkom Filipovićem, te Bellatorova zvijezda i jedan od najboljih boraca svijeta u poluteškoj kategoriji King Mo Lawal.

Prvi događaj predvode dva legendarna borca u "freak meču" bez težinske kategorije. Kazushi Sakuraba će odmjeriti snage sa Shinya Aokijem što je jedan tipičan japanski MMA meč u kojem su pravila posljednja stvar na popisu prioriteta. I ostatak "fight carda" je tipično "japanski". Osim mnogo domaćih boraca, ima tu zaista svega. Od vrhunskih kick boksača, preko glumaca i kečera.

Događaj na Staru godinu predvode Fedor Emelianenko i Jaideep Singh. No, posljednjega dana 2015. u Saitama Super Areni nastupit će i legendarni Jerome LeBanner koji se za ovu priliku vratio slobodnoj borbi, a protivnik mu je div zvan Baruto. Tu će biti i gorostasna BJJ majstorica Gabi Garcia u svom MMA debiju. Vidjet ćemo i revanš Boba Sappa i Akebona u tajicama te razne, u najmanju ruku živopisne likove u kostimima.

No, turnir osmorice i povratak Fedora su svakako garancija da ćemo borilačku 2015. sa Rizinom ipak zaključiti u ozbiljnom tonu i ovo je bez sumnje događaj koji bi trebao vratiti sjaj borilačkom sportu u Japanu.

Fight Channel svojim vjernim gledateljima na kraju vrlo uspješne 2015. godine povodom novogodišnjih blagdana daruje ovaj borilački spektakl i povratak najvećeg MMA borca u povijesti – Fedora Emelianenka. Zato provedite posljednji dan u 2015. pripremajući se za tradicionalno novogodišnje slavlje uz Fight Channel i spektakularni RIZIN.

Početak priredbe na kojoj se natječe i bivši hrvatski UFC-ovac i donedavni prvak KSW-a, Goran Reljić počinje u 16:00 sati u četvrtak 31. prosinca.

Ovaj događaj će biti dostupan BESPLATNO online na FightChannelTV.com

29.12. Popis borbi:

Kazushi Sakuraba vs. Shinya Aoki
DJ Taiki vs. Hiroyuki Takaya
AJ Matthews vs. Anatoly Tokov
Yuki Motoya vs. Felipe Efrain
Yuichiro Nagashima vs. Andy Souwer
Akiyo Nishiura vs Hiroya, (kick boksing)
Carlos Toyota vs. Kirill Sidelnikov
Kazuyuki Miyata vs. Hinata
Tsuyoshi Kosaka vs. James Thompson

Turnir osmorice:

Teodoras Aukštuolis vs. Bruno Cappeloza
Satoshi Ishii vs. Jiri Prochazka
Goran Reljić vs. Vadim Nemkov
King Mo vs. Brett McDermott
Valentin Moldavsky vs. Yuta Uchida (rezervni meč turnira)

31.12. Popis borbi:

Fedor Emelianenko vs. Jaideep Singh
Baruto vs. Jerome LeBanner
Gabi Garcia vs. Lei’D Tapa
Arsen Yamamoto vs. Kron Gracie
Yuichiro Nagashima vs. Andy Souwer
Takeru vs. Yang Ming, kick boksing
Taro Akebono vs. Bob Sapp, Shootboxing
Ken Hasegawa vs. Brennan Ward
Rena vs. Jleana Valentino
Finale turnira
Polufinale turnira 2
Polufinale turnira 1

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala