Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najbolji Bellator do sada: Fedor vs. Mitrione, Thompson, Kongo, Koscheck…
Uživo u noći sa subote na nedjelju 19. 2. na Fight Channel PPV-u s početkom u 03:00h iza ponoći

Najbolji Bellator do sada: Fedor vs. Mitrione, Thompson, Kongo, Koscheck…


Bellator 172 donosi povratak najvećeg borca u povijesti slobodne borbe - Rusa Fedora Emelianenka. Spektakularnu priredbu iz SAP Centra u San Joseu pogledajte uživo u noći sa subote na nedjelju 19. veljače na Fight Channel PPV-u. Prijenos počinje u 03:00 sata iza ponoći.

Mnogi će reći, a teško se ne složiti, kako je Bellator 172 ponajbolji, ako ne i najbolji Bellatorov event do sada. Osim što ćemo vidjeti povratak Fedora Emelianenka u dvoboju s ozbiljnim protivnikom i donedavnim UFC-ovcem Mattom Mitrioneom i ostatak popisa borbi je nakrcan odličnim mečevima i najvećim zvijezdama koje promocija Scotta Cokera može ponuditi. Priredba je to koju svakako ne bi bilo dobro propustiti…

"Fedor is back"

Nekoć neprikosnoveni kralj MMA-a, Fedor Emelianenko, se u akciju vraća nakon nešto više od pola godine pauze i to protiv donedavnog UFC-ovca Matta Mitrionea. "Posljednji Imperator" je u posljednjem nastupu svladao Fabia Maldonada na priredbi u St. Petersburgu, iako je najpoštenije reći kako mu je pobjeda poklonjena nakon što je jedva preživio dvoboj protiv brazilskog boksača.

U svom prvom nastupu za Bellator Emelianenko će rukavice ukrstiti s donedavnim UFC-ovcem Mattom Mitrioneom. Amerikanac je čitavu karijeru, što je u ovom sportu prilična rijetkost, proveo u elitnom UFC-u. Od 2009. do 2016. je ubilježio devet pobjeda i pet poraza uz podatak da je veliku većinu protivnika (Beltrana jedino nije) svladao nokautima.

Thompson na najtežem ispitu u Bellatoru

I "co-main" event donosi nastup bivšeg UFC-ovca. Josh Thompson će snage odmjeriti s Patrickyjem “Pitbull” Freireom u dvoboju lake kategorije. Nakon što je UFC prije nekoliko godina kupio Strikeforce, upravo je Thomspon bio jedno od najvećih pojačanja koja su pristigla u elitni Octagon. UFC karijeru je otvorio spektakularnim nokautom protiv Natea Diaza (high kick), no nedostatak sreće u narednim nastupima je zaista bio okrutan prema ovome inače vrhunskom borcu.

Patricky Freire je upravo u posljednjem meču poražen od Michaela Chandlera u meču koji je za ulog imao pojas Bellatorovog prvaka. "Pitbull" je član Bellatora od davne 2011. te je jedan od zaštitnih znakova ove američke promocije. Trenutačni profesionalni "score" mu se zaustavio na 16-8, a slavlje protiv imena renomea Thomspon bi mu definitivno ispralo gorak okus teškog poraza koji je doživio u posljednem nastupu.

Kongo vs. Thompson

Popis borbi u San Joseu sadrži i okršaj top teškaša ove promocije. Ponajbolji francuski borac Cheick Kongo će snage odmjeriti s Britancem Olijem Thompsonom. Ne treba posebno naglašavati da je i Francuz dobar dio karijere proveo u UFC-u (baš kao i Thompson), a nakon što su izgubili zajednički jezik (čitaj Kongo je želio bolje financijske uvjete) teškaš, koji u svojoj vitrini ima i skalp našeg Mirka Filipovića, je sreću potražio kod Scotta Cokera. Za sada mu u novoj okolini ide prilično dobro.

Kongo će u San Joseu će pokušati svladati Britanca Olija Thomspona. Tvrdokorniji MMA fanovi će se sjećati Thompsonove vrlo kratke epizode u UFC-u koja je trajala tek dva meča. Nakon što je porazen od Jordana i De Friesa (2011.) prekidima, Thompson je brzopotezno dobio otkaz u Octagonu te je naredne godine proveo seleći se po čitavoj planeti i čitavom nizu razno raznih promocija. Nastupao je među ostalim i u KSW-u, BAMMA-i, IGF-u, GWC-u, CSMMA-u… te je na koncu stigao do uglednog Bellatora.

Debi Koschecka

Glavni dio večeri Bellatora 172 otvara kontroverzni Josh Koscheck kojem će ovo biti debi u Bellatoru nakon što je još 2015. potpisao ugovor. Dosadašnji pokušaji da nastupi u svojoj novoj promociji su redom propadali sve do ove priredbe u San Joseu gdje će snage odmjeriti s relativno nepoznatim Mauriciom Alonsom.

Bellator 172: Fedor vs. Mitrione

Fedor Emelianenko vs. Matt Mitrione

Josh Thomson vs. Patricky Freire

Josh Koscheck vs. Mauricio Alonso

Cheick Kongo vs. Oli Thompson

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala