Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uveselite svoj Božić omiljenim božićnim filmovima
U moru božićnih filmova na našoj top listi našli su se filmovi bez kojih blagdani ne mogu proći

Uveselite svoj Božić omiljenim božićnim filmovima

 Pozamašnu listu filmova oko kojih se možete okupiti ovoga Božića možete pronaći na ovogodišnjem televizijskom blagdanskom programu. No, za one kojima još uvijek manjka blagdanske atmosfere pripremili smo još jedan izbor omiljenih božićnih hitova. 

U moru tematskih filmova na našoj top listi našli su se nezaobilazni filmovi koji će na vaše ekrane donijeti dozu ljubavi i obiteljskog zajedništva, ali i dozu akcije te pokojeg mrzovoljnog Djeda Božićnjaka. 

Arthur Božić  

Arthur Božić, sin Djeda Božićnjaka, priuštit će cijeloj obitelji blagdansku avanturu kada krene na misiju dostavljanja božićnog dara jednoj zaboravljenoj djevojčici. 

Ljubav i praznici  

Romantična drama Ljubav i praznici započinje na dva različita kraja svijeta s dvije nesretne ljubavne priče. Naizgled razočaravajući Božić završit će sretno u ljubiću kojeg je režirala Nancy Meyers.

Nesumnjivo pravi božićni klasik, Umri muški, 1988. godine je započeo jednu od najpoznatijih filmskih franšiza. Iako akcijskog žanra, radnja filma je smještena u vrijeme Božića a kroz svu "pucačinu" John McClane ima jednu želju - vratiti se svojoj obitelji.
 

Johnny Depp Winona Ryder nezaboravni su par u ovom klasiku Tima Burtona. U uniformnom američkom predgrađu Edward Škaroruki podsjetit će nas kako i oni drugačiji od nas zaslužuju razumijevanje i ljubav. 
 

Robert Downey Jr. zvijezda je filma u ulozi sitnog lopova koji dobiva priliku probiti se u Hollywoodu kao glumac. Uz Vala Kilmera kao privatnog detektiva, Downey upada u razne nevolje, a uspijeva se umiješati i u prikrivanje umorstva.

Da obitelji nisu samo sretne kada se nađu na okupu pokazat će nam ova francuska drama. Obitelj Vuillard se okupi kada se sazna da je baka Junon bolesna. Dok pokušavaju pomoći Junoni, obiteljske tajne i disfunkcionalni odnosi polako iziđu na vidjelo.
 

Billy Bob Thornton glumi kriminalca i prevaranta koji je mrzovoljan i krajnje antipatičan čovjek. Sa svojim partnerom svake godine iskoristi blagdane kako bi pljačkao robne kuće prerušen u Djeda Mraza. Ovog Božića taj im plan krene sasvim krivo.
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala