Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Memento stiže u novome izdanju
AMBI Pictures radit će remake velikog filmskog hita Christophera Nolana

"Memento" stiže u novome izdanju

Memento, nezaboravni triler redatelja Christophera Nolana iz 2000. godine gledat ćemo u novome izdanju.

Remake ovog filmskog hita producirat će i financirati Andrea Iervolino i Monika Bacardi iz filmske kuće AMBI Pictures, donosi Hollywood Reporter. AMBI Pictures stekao je prava na ovaj film kupivši prava za sve filmove grupe Exclusive Media. Zbirka od 400 naslova sadrži između ostalih i filmove Okrutne namjere, Donnie Darko, Utrka života i Volim, ne volim.

Glavnu ulogu u Mementu imao je Guy Pearce koji je utjelovio čovjeka bez dugoročnog pamćenja, koji zahvaljujući složenome sustavu podsjetnika rasutih po polaroid fotografijama, papirićima, pa čak i tetovažama na tijelu traži ubojicu i silovatelja svoje žene. Zanimljivo je da je film sniman na način da jedan dio priče prati kronologiju, dok drugi ide obrnuto da bi se na kraju dijelovi priče spojili.
 
 
Memento je nominiran za Oskara u kategorijama za najbolji scenarij i najbolju montažu, a samo je u Americi zaradio 25.5 milijuna dolara.
 
Memento je majstorsko djelo koje publiku navodi na razmišljanje ne samo za vrijeme filma, nego i nakon njega, što je dokaz njegova smionog pristupa. Nastojat ćemo ostati vjerni viziji Christophera Nolana i donijeti još jedan film za pamćenje, koji će imati snagu i vrijednost poput originala.Velika je odgovornost donijeti ponovno nešto čega se ljudi sjećanju s divljenjem, ali mi smo izuzetno uzbuđeni i motivirani što ćemo ponovno oživjeti ovu zagonetku“, rekla je Bacardi.  

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    3 0
    mario mario @ 17.11.2015. 19:59

    Ovo mi baš nije jasno. Zašto? Što bi nova verzija ovog klasika mogla donijeti? Možda neka meta verzija, film u filmu o snimanju remakea Mementa.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala