Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Studeni na Klasik TV-u
Kao i svakoga mjeseca Klasik TV nas časti vrhunskim filmskim premijerama te ciklusom filmova velikog Borisa Dvornika

Studeni na Klasik TV-u

Klasik TV nam u studenom donosi nove izvrsne filmske premijere koje nas na programu čekaju svakoga četvrtka navečer. Uz premijere, krajem ovoga mjeseca možete uživati u ciklusu Klasici na Klasiku koji nam donosi izbor filmova velikog Borisa Dvornika. U studenom su sa prikazivanjem krenule i dvije vrhunske serije - Lisice, koje možete pratiti svaki dan od 18h i SFRJ za početnike, koji se prikazuje utorkom od 20h.

Filmske premijere

Svakoga četvrtka, počevši već večeras, na programu su premijere popularnih filmova s ovih područja. Večeras počinjemo komedijom Sveci, čija je radnja smještena u 90-te godine prošloga stoljeća. Film je bio diplomski rad redatelja Ivana Perića. Sljedeći nas tjedan očekuje ratni film Kad čuješ zvona, debitantski redateljski rad Antuna Vrdoljaka, koji se smatra prekretnicom u žanru partizanskog filma.

Četvrtak 19.11. rezervirajte za povijesni film Crveni i crni, nadahnut istinitim događajima - osnivanjem Labinske republike, kratkotrajne samoupravne republike koju su proglasili rudari tijekom rudarskog štrajka. Za kraj mjeseca nam je ostala drama Vrata ostaju otvorena, film koji je ostao zapamćen po tome što je u njemu debitantsku ulogu odigrala tada 17-godišnja Milena Dravić.

Klasici na Klasiku: Boris Dvornik

Zadnjeg dana u mjesecu studenom počinje ciklus filmova Borisa Dvornika, koji nudi uvid u njegov sjajan glumački talent i bogatu karijeru. Filmovi će se prikazivati ponedjeljkom i utorkom. Ciklus počinjemo premijerom komedije Martin u oblacima 30.11. u 22h. Dan nakon, u isto vrijeme nas očekuje ratna drama Deveti krug, u kojem Boris Dvornik glumi mladića koji se mora vjenčati sa djevojkom kako bi joj spasio život.

Tjedan kasnije nas čeka film Čovik od svita. Simpatična komedija Obrada Gluščevića prvi je film iz bivše države koji opisuje život naših gastarbajtera. Dan nakon stiže ratni spektakl Most o elitnom timu stručnjaka za eksplozive, koji Partizani šalju da raznesu strateški važan most. Nakon toga je na redu drama Ljubav i poneka psovka, a iza nje ljubavni film Opklada.

Na male ekrane vraća se i Roko Prč u komediji Servantes iz maloga mista, koja je na programu 21.12. Iza nje stiže ratni film Kad čuješ zvona, za koji je Boris Dvornik osvojio Zlatnu arenu u Puli za najbolju ulogu. Ciklus filmova ovog velikana hrvatskog glumišta završava se sa dvije drame - Život je masovna pojava i Živjeti od ljubavi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala