Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Klasik TV slavi 5. godišnjicu prikazivanja najboljih regionalnih filmova i serija
Osim bogatog filmskog programa, Klasik TV za godišnjicu časti i vrijednim nagradama

Klasik TV slavi 5. godišnjicu prikazivanja najboljih regionalnih filmova i serija

Povodom 5. godišnjice prikazivanja, Klasik TV svojim gledateljima donosi atraktivne filmske poslastice. Na sam rođendan, 27.10. u 22h na rasporedu je premijera ratnog spektakla Valter brani Sarajevo u kojemu je nezaboravnu glavnu ulogu odigrao Velimir (Bata) Živojinović.

Danas, 26.10. počinje ciklus filmova Vruće erotske scene čiji naslovi, poput Haloa – praznik kurvi, Samo jednom se ljubi ili Varljivo leto '68 donose neke od najprovokativnijih scena na ovim prostorima. Filmovi će se prikazivati do 10.11. svakog ponedjeljka i utorka u 24h.

Na rasporedu su još i mnoge filmske premijere: komedija Sveci, 5.11. u 22h, ratni film Kad čuješ zvona, 12.11. u 22h, povijesni Crveni i crni, 19.11. u 22h, drama Vrata ostaju otvorena, 26.11. u 20:05h te 30.11. u 22h komedija Martin u oblacima kojom započinje ciklus filmova Borisa Dvornika koji će se prikazivati ponedjeljkom i utorkom u 22h sve do 29.12.

Za svoje vjerne gledatelje i za one koji će to tek postati, Klasik TV je priredio i zabavni nagradni natječaj Odličan (5) na Facebook stranici. Otkrivanjem parova identičnih slika u što kraćem vremenu i u što manje pokušaja fanovi mogu osvojiti vrijedne nagrade, a glavna je LED TV.

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, prisutan je u svim državama regije te u zatvorenim paketima prema dijaspori i na taj način ulazi u više od 1,7 milijuna kućanstava, među kojima redovito zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Gledajte Klasik TV i uživajte uz bogati filmski program i vrijedne nagrade.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala