Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sa zvijezdama više ne plešu Goran Grgić i Sara Stojanović!
Plesni parovi nisu "u banani", njih 5 nastavlja natjecanje

Sa zvijezdama više ne plešu Goran Grgić i Sara Stojanović!

Večerašnja emisija "Ples sa zvijezdama" (HTV 1, 20.15) protekla je u je dosad najopuštenijem izdanju. Većinu plesnih parova bilo je zadovoljstvo gledati kako blistaju na plesnom podiju.

I nikako nisu bili "u banani", što je krilatica, koju je voditelj Duško Ćurlić večeras zabranio, a zabrana se prvenstveno odnosila na blagoglagoljivi žiri. Duško je spomenuo i recesiju u cijelome svijetu, no naglasio je kako se ne bi trebalo štediti na komplimentima... Tako je bilo.

Ponovno su briljirali Danijela Trbović i Nicolas Quesnoit te Antonija Šola i Hrvoje Kraševac, koji su od žirija dobili po tri desetke i jednu devetku (Davor Bilman očigledno ima mnogo strože kriterije).

Treći po ocjenama bili su Mario Valentić i Ana Herceg, koji su ples izveli zadovoljavajuće, no najviše simpatija dobila je Marijeva četverodnevna brada i opaki, macho "Banderas" izgled.

U zoni ispadanja, na predzadnjem mjestu našli su se neočekivano Zlata Mück i Ištvan Varga, jer im je izvedba bila puna pogrešaka. Zlata se poprilično spetljala, a to je najviše bilo vidljivo na samome kraju plesne točke.

Gorana Grgića i Saru Stojanović očekivali smo na začelju, s malo bodova, iako to zbroj 25, obzirom na sve dosadašnje emisije - nikako nije. Voditeljica Barbara Kolar utješila ih je činjenicom kako je glumac Žarko Radić u prvoj sezoni showa, imao daleko najmanji zbroj bodova (16) te pohvalila naše glumce, koji izvanredno glume kako ne znaju plesati.

Publika je svojim glasovima odlučila da niz parova koji ispadaju - Nikša Kaleb i Tamara Despot, Luka Vidović i Mirjana Žutić - nastavljaju Goran Grgić i Sara Stojanović. Sari je ovo prva sezona "Plesa sa zvijezdama" te je svaku novu emisiju doživjela kao finale, a Goran, prezauzet glumačkim obvezama, nije žalio zbog ispadanja.

Za vrijeme stanke, dok je trajalo glasanje gledatelja, imali smo prilike čuti vrlo dobru interpretaciju Janis Joplin u izvedbi Zdenke Kovačićek. Obzirom da su Zdenku i njen glasovni domet imali prilke čuti "i staro i mlado", bilo bi zgodno kada bi, osim na kazališnim daskama, i u ovakvom showu predstavili drugu (manje poznatu) Janis - Mariju Borić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala