Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tjedan morskih pasa (Shark Week) od 24.8. na Discovery Channelu
Događaj ljeta se na ovom kanalu prikazuje već punih 28 godina, a ove godine možete ga pratiti od 24. do 30. kolovoza

Tjedan morskih pasa (Shark Week) od 24.8. na Discovery Channelu

Tjedan morskih pasa (Shark Week) televizijski je događaj ljeta koji se na Discovery Channelu prikazuje već punih 28 godina. U Hrvatskoj je morskim psima posvećen zadnji tjedan u kolovozu. Od 24. do 30. kolovoza Discovery Channel će vas zabaviti i informirati dokumentarnim programom o morskim psima, kao i upozoriti na ugroženost morskih pasa u morima i oceanima diljem svijeta.

Discovery Channel u Tjednu morskih pasa 2015 svakog dana u 23 sata premijerno prikazuje vizualno zadivljujući program o morskim psima, pun novih informacija i spoznaja o ovim životinjama. Uključite se u potragu za najvećom ikad viđenom ženkom velike bijele psine, upoznajte morske pse mako, otkrijte morske pse iz neistraženih dijelova oceana ili se pridružite potrazi za najvećim primjercima morskih pasa u vodama oko Kube.

Sve ljubitelje morskih pasa i one koji će to tek postati na Discovery Channel Hrvatska Facebook stranici čeka SHARKOPEDIA s mnoštvom informacija o morskim psima, posebno o njihovom razvoju kroz milijune godina. Tu se nalazi i raspored programa, video isječci i kviz provjere znanja. #SharkWeek sprema i posebna iznenađenja i poklone za vjerne fanove.

Prošlogodišnji Shark Week je u svijetu ocijenjen kao najbolji u povijesti, a u tjedan dana emitiranja privukao je više od 42 milijuna gledatelja.

Vrijeme je za obaranje novih rekorda, budite spremni na najbolju televizijsku zabavu ljeta koja počinje 24. kolovoza na Discovery Channelu.

Raspored premijera za #SharkWeek od 24. do 30. kolovoza:

Ponedjeljak u 23:00 OTOK GOLEMOG MORSKOG PSA
Jeff Kurr, Andy Casagrande i Dickie Chivell, stručnjaci za morske pse, putuju na vulkanski otok Guadalupe u Tihom oceanu, te uz pomoć nove tehnologije i inovativnih metoda tragaju za nekim od najvećih bijelih psina na svijetu.

Utorak u 23:00 VELIKA BIJELA NEVJESTA
Pratite potragu za legendom o "Ivani od morskih pasa", najvećoj ženki velike bijele psine koju su ikada uspjeli obilježiti. Kako ženke te vrste funkcioniraju u odnosu na mužjake?

Srijeda u 23:00 POVRATAK VELIKOG BIJELOG SERIJSKOG UBOJICE
Stručnjci za morske pse Ralph Collier i Brandon McMillian traže odgovore vezane uz napade velike bijele psine koji su se dogodili kao da su planirani: točno svake dvije godine u istom mjesecu i na istoj Surf Beach plaži u Kaliforniji. Nakon dva fatalna napada 2010. i 2012. godine, stručnjaci se pitaju hoće li isti morski pas napasti ponovno i zašto?

Četvrtak u 23:00 KUBANSKI MORSKI PAS
Ekspedicija traganja za morskim psima ujedinila je američke i kubanske znanstvenike u zajedničkoj potrazi za populacijom velikih bijelih psina u još neistraženom dijelu svijeta. Redatelj Ian Shive i tim istraživača morskih pasa kreću u Havanu svjedočiti 6 metara dugačkoj velikoj bijeloj psini pod nazivom "El Monstruo", te su u mogućnosti elektronski označiti jednu rijetku vrstu morskog psa po prvi put u povijesti.

Petak u 23:00 IZVANZEMALJSKI MORSKI PSI: BLISKI SUSRETI
Znanstvenik i istraživač Paul Clerkin služi se najnovijim tehnologijama kako bi istražio morske pse, te se što je moguće više približio nekima od najneobičnijih morskih pasa na planetu u dubokim, mračnim i neistraženim dijelovima oceana. Dokumentarni program koji se snimao na istočnoj obali Tajvana prati 6 metara dugačkog velikoustog morskog psa označenog satelitskom oznakom.

Subota u 23:00 ČUDOVIŠNI MAKO
Znanstvenici kreću na ekspediciju kako bi istražili malo poznate morske pse mako koji žive u Meksičkom zaljevu. Oni su najbrži su od svih vrsta morskih pasa na svijetu, a znanstvenici će uspješno snimiti jedno od rijetkih pojavljivanja mako morskog psa.

Nedjelja u 23:00 STAZE MORSKIH PASA
Zašto je obala Floride postala nova vruća točka za velike bijele psine u Atlantiku? Da bi to otkrio, morski biolog dr. Greg Skomal mora označiti grabežljivce uz obalu Cape Coda.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala