Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert Downey Jr. je čovjek s mnogo lica u najavi serije The Sympathizer
U novom špijunskom trileru također glume Hoa Xuande, Sandra Oh, Fred Nguyen Khan i Toan Le

Robert Downey Jr. je čovjek s mnogo lica u najavi serije "The Sympathizer"

Warner Bros. Discovery je objavio prvi teaser trailer za The Sympathizer, nadolazeći špijunski triler temeljen na istoimenom romanu Vieta Thanha Nguyena iz 2015. godine, koji je osvojio prestižnu nagradu Pulitzer. Nova će serija biti dio nove programske sheme za rebrendiranu platformu Max koja stiže sljedeće godine.

Serija The Sympathizer je špijunski triler i multikulturalna satira o problemima komunističkog špijuna koji je polu-Francuz, polu-Vijetnamac, tijekom posljednjih dana Vijetnamskog rata i njegovog egzila u SAD.

Hoa Xuande se nalazi u ulozi naslovnog špijuna. Uz njega također glume Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Ky Duyen, Sandra Oh i Robert Downey Jr. Detalji o njihovim ulogama nisu za sada poznati, ali se zna da će Downey Jr. biti jedan od nekoliko antagonista u seriji, uključujući kalifornijskog kongresnika, agenta CIA-e i druge.

Cijeli projekt vodi Park Chan-wook, koji na seriji radi kao jedan od showrunnera, izvršni producent te je primio redateljsku palicu za prve tri epizode. Uz njega se u istim ulogama nalazi i Don McKellar.

Adaptacija Nguyenovog romana najavljena je u travnju 2021. godine, a Park je bio uključen u projekt od samog početka jer je Nguyen rekao kako ga je oduševio redateljev noir triler film Oldboy te da ne može zamisliti bolju osobu da režira ovu televizijsku adaptaciju.

Što nam sve donosi serija The Sympathizer doznat ćemo tijekom sljedeće godine kada stigne na streaming platformu Max.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala