Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson objasnio što je pošlo krivo s filmom Black Adam
Film je prilično podbacio tako da DC-jev anti-junak nije dobio nastavak, a došlo je i do velikih promjena u DC vodstvu

Dwayne Johnson objasnio što je pošlo krivo s filmom "Black Adam"

Foto: Depositphotos

Glavna zvijezda filma Black Adam Dwayne Johnson još je jednom otvoreno progovorio o jednom od svojih omiljenih projekata koji je stvarao godinama, a koji je podbacio u kinima diljem svijeta.

Black Adam trebao je poslužiti kao uvod u nove događaje unutar DC svemira, no zbog dolaska novog vrha, spajanja Warner Bros.-a i Discoveryja te plana za reboot cijele priče – film je propao u kinima sa zarađenih samo 393,3 milijuna dolara (budžet je prvotno bio 190 milijuna pa je narastao do 260 milijuna), umjesto da je bio jedan od većih uspjeha ove godine jer je trebao udahnuti novi život cijeloj priči, zbog čega je Henry Cavill imao cameo ulogu kao Superman.

U nedavnom razgovoru sa svojim kolegom i prijateljem Kevinom Hartom otkrio je što misli da se dogodilo: „Mislim da se Black Adam našao usred vorteksa novog vodstva, a ionako u vrijeme dok smo ga stvarali i snimali našli smo se usred pandemije COVID-a i raznih zatvaranja. Onda su došle i mnoge promjene u samom vrhu. I svima je jasno da kada imaš tvrtku, pogotovo ovakve veličine te koja kotira na burzi, te uz to imate razne promjene u vodstvu, doći će ljudi koji kreativno i fiskalno donose odluke s kojima se nećete složiti. Tako da mislim da se Black Adam našao točno u tome, bio je jedan od tih filmova koji su se našli u mreži novog vodstva“, Johnson je bio iskren.

Loš rezultat Black Adama u kinima dodatno je neke šokirao jer su filmovi Dwaynea Johnsona uglavnom sasvim solidno prolazili kod publike, ali čini se da promjene planova oko DC filmova nikome nisu dobro sjele: Shazam! Bijes bogova i The Flash također su (jako) loše prošli u kinima, a očekivanja nisu neka ni od filmova Blue Beetle koji očekujemo 17. kolovoza te Aquaman 2 koji stiže u prosincu.

Ipak, za Johnsona nema brige: pred njim je hrpa projekata i nastavaka raznih blockbustera koji nas čekaju narednih godina – San Andreas 2 (nastavak originala iz 2015.), Big Trouble in Little China (remake onog iz 1986.), Jungle Cruise 2 (Disneyev film je prije dvije godine odlično prošao u kinima), Red Notice 2 (nastavak jednog od najpopularnijih Netflixovih filmova iz 2021.), Fast X: Part 2 te mnogi drugi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala