Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neuspjelo lansiranje HTV-ovog zabavnog showa Bez komentara
Preglumljavanje Dreleta, Baloga, Pire i Gopca, solidan Ilinčić

Neuspjelo lansiranje HTV-ovog zabavnog showa "Bez komentara"

Gromoglasno najavljivana emisija "Bez komentara" (HTV 2, 20.10), očiti plagijat - križanac "U sridu" i "Genijalaca" promašila je sridu i pogodila, budimo dobrohotni - "u jedinicu". Kao što su i sami na kraju emisije ocijenili protekli tjedan (a ustvari i sebe).

Vratite nam Pofuka, Mandića, Zidića i Makovića u "'Emisiji opće prakse", koji će profesionalno i ozbiljno odkomentirati tjedne događaje, a ako ova ekipa želi zabaviti ljude, neka napravi "Genijalce 2".

Pretjerano karikiranje, posebno sa glupim, pompoznim imenima sudionika zamorno je pratiti već nakon par minuta. Od naših cijenjenih humorista očekivali smo da budu spontani, ono što inače i jesu, no ovako se sve pretvara u preglumljeni debakl Zuhre u emisiji "69".

Na početku je svaki od ovih "veleumova" predložio jednu temu o kojoj bi mogli raspravljati, a voditelj je svojim "hitrorezom" izabrao - organizirani kriminal.

U "Bez komentara" postoji i nekoliko rubrika, uz reportažu Martine Validžić - tu su "Bez potpisa", "Žute stranice", "Prognoza vremena" i "Sjedi 5". U ovoj posljednoj su svi dali ocjenu tjedna, za kraj. Svi su pokazali jednice, a Ilinčić je samokritično rekao: "gore od ovoga ne može... hvala na strpljenju, vaše muke su bile nesagledive... do nove potrage za besmislom...

Najavljen kao zabavni talk-show "Bez komentara" mora još puno poraditi na tome da to i postane, kao parafraza poznate misli: "mišljenje je kao stražnjica - svatko ga ima"!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala