Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Vesela Branka izabrala duelista - Kikija!
Razigrana Mutti uz mazni smješak ne prestaje mutiti već ionako nečiste vode na Farmi

Video: Vesela Branka izabrala duelista - Kikija!

Branka je, ne prestajući se smijati, izabrala Kikija za prvog duelistu drugog dvoboja uz obrazloženje da jedino s njim komunicira, pa će joj biti dobro društvo u izolacijskog kućici.

Toliko dobre volje omražene farmerice već dugo nije viđeno

Kako, suprotno svim očekivanjima, ovaj put nije dobila imunitet, Branka Mutti je konačno postala prvi duelist. Točnije, prvi duelist prvog dvoboja koji će se dogoditi u petak u Areni. Shodno tome, morala je izabrati drugog duelista, ali ne onoga s kim će se boriti u Areni, već onoga tko će, kao i ona, u petak sebi birati suparnika za dvoboj. Tijekom izbora bila je iznimno raspoložena, te se nasmijala vjerojatno više nego svo vrijeme boravka na Farmi.

"Bez puno razgovora, ja sam odlučila da sa mnom ide Kiki", rekla je Branka bez uvoda i okolišanja. Svoj odabir obrazložila je činjenicom da joj je Kiki jedini donekle naklonjen, ali se i malo našalila: "On radi dobar krijes, pa će komarci pobjeći. Tako da mi ladanje bude što ugodnije, ako je moguće".

Izrazito vesela Mutti zapanjenog Kikija odabrala radi komaraca?

Drele joj je skrenuo pažnju na činjenicu da njezina odluka ima i tamnu stranu, a to je da tako Kikija stavlja u Arenu. Branka se nonšalantno pravdala kako je sve samo igra i kako u njezinu potezu nema ništa osobno, te naglasila kako je i nju "strelica pogodila ravno u glavu", aludirajući kako je i sama izabrana za duelistu.

"S Kikijem imam nekakav dijalog, s ostalima ne toliko. Barem ćemo moći komunicirati. Vodim ga kao obrambeno sredstvo", razdragano je govorila Branka, kao da je Kikija odabrala da odu na jedan dobar provod u vanjski svijet.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala