Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Elio i Mutti ispali iz Farme!
Najmarljiviji radnik Elio Pisak te vječita i "zaštićena" žrtva Branka Mutti pred sam su kraj showa ostali "kratkih rukava"

Video: Elio i Mutti ispali iz Farme!

Ostvarile su se crne slutnje ovotjednog sluge Elija da će ga na dvoboj izazvati Kiki. U piljenju je Kiki bio vještiji i brži te tako postao apsolutni kralj Arene, a Elio pred sam kraj napustio Farmu.

Kada ga je početkom tjedna Jelena proglasila slugom, Elija je ta vijest toliko ozlovoljila da je stao isticati da nije fer da u finale showa uđu lijenčine, da je sam izgradio 60 posto Farme, te da najviše zaslužuje ući u finale. Činilo se kao da je zaboravio da je naglašavao, kada je u devetom tjednu postao gazda, da se veličina čovjeka prepoznaje po mirnoći koji uspijeva zadržati u svim situacijama.

Što pak se konflikata, svađa i razmirica tiče, Elio ih se klonio u širokom luku, a tome je pridonijela i činjenica da je prvi ustajao, te prvi lijegao, radi čega je uspio izbjeći potencijalno skandalozne situacije. Bilo kako bilo, Elio će ostati zapamćen po svojoj marljivosti, te po tome što se prvi od farmera razodjenuo na pomol prvih sunčevih zraka. Najviše će nedostajati Josipu, s kojim se posljednjih tjedana mnogo zbližio, i s kojim je razmijenio mnoge savjete kako do kraja ostati dostojanstven.

Branki dlaku izmaknuo ulazak u finale igre

Najomraženija farmerica među farmerima, usprkos svim intrigama i pokušajima sustanara da je izbace iz igre praktički od prvog dana Farme, zahvaljujući podršci gledatelja i imunitetima koje je od njih osvajala uspjela se ondje održati čak 12 tjedana.

No, kada joj je u tjednu uoči finala uskraćen imunitet, Branka je imala male izglede da u Areni izvojeva pobjedu i uđe među izabranu petorku. Kalkulantski je izbjegla Sabinu jer je znala da je ona jača, te je izabrala Ivu, koji joj je već neko vrijeme trn u oku. Usto, računala je na to da Ivo za svog boravka na Farmi nije uzeo Almanah u ruku. No ona sama nije znala odgovor niti na jedno jedino pitanje...

Mutti će na Farmi pamtiti po "vječitom izigravanju žrtve", kako su to nebrojeno puta isticali Elio i Sabina, po mnogim uvredama koje je nanosila farmerima, te koje je kasnije bezočno opovrgavala, te po svakodnevnim toplim i ukusnim obrocima koje je farmerima servirala uz izjavu kako se naradila. Također, pamtit će je i po razuzdanosti u kasnim noćnim satima, pa iako su Sabina i Jelena u njoj vidjele uljeza, priznale su da bez nje tulumi ne bi bili "ono pravo".

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala