Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi dodatak seriji Heroes Reborn
Manipulator vremena i prostora, Hiro Nakamura, kojeg glumi Masi Oka, vraća se na male ekrane u mini seriji "Heroes Reborn"

Novi dodatak seriji "Heroes Reborn"

 Oživljenje hit serije Heroji, koja je svoju završnicu imala već daleke 2010. godine, započelo je prošle godine. Zanimljiv koncept serije držao je publiku u napetosti pune četiri godine, no nažalost nije ispunio visoka očekivanja obožavatelja. 

Priliku da isprave nezadovoljstvo fanova prihvatio je autor izvorne serije Tim Kring, koji će na Heroes Reborn služiti kao izvršni producent. 

Na sreću fanova neki od glumaca originalne postave pridružit će se novoj seriji. Objava da je Jack Coleman (Mr. Bennet) potpisao za svih 13 planiranih epizoda odjeknula je među vjernom publikom, a nove vijesti donijet će pravo oduševljenje. 

Naime, popularni i dobronamjerni lik, Hiro Nakamura, također se vraća na male ekrane. Glumac Masi Oka, koji je utjelovio Hira, potvrdio je povratak ulozi koja mu je zaradili nominaciju na Emmyjima i za koju kaže kako ga je posebno inspirirala. 

Koliki opseg će njegovo sudjelovanje u mini seriji Heroes Reborn imati još je nepoznato, a za sada se vodi kao gostujuća uloga. 

O radnji mini serije je malo toga poznato. Svakako će sama ideja serije ostati ista, gdje će obične osobe postupno otkrivati svoju neobičnu narav i svoje izvanredne sposobnosti. 

Lista novih glumaca koji su se pridružili mini seriji je opsežna, a uključuje glumce kao što su Zachary Levi, Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Judith Shekoni, Kiki Sukezane, Henry Zebrowski i Gatlin Green.

Mini serija "Heroes Reborn" prema rasporedu kreće ovu jesen

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala