Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Blue Eye Samurai se vraća s drugom sezonom
Netflix je već dao zeleno svjetlo za drugu sezonu koja će nastaviti Mizuino osvetničko putovanje

"Blue Eye Samurai" se vraća s drugom sezonom

Putovanje je daleko od kraja za Mizu Maye Erskine u animiranoj seriji Blue Eye Samurai. Netflix je obnovio nasilnu, osvetom ispunjenu animiranu akcijsku seriju za odrasle kreatora Michaela Greena i Amber Noizumi za drugu sezonu. To nije iznenađenje s obzirom na to da je zadivljujuće animirani naslov hvaljen kao jedan od najboljih na televiziji u 2023. godini.

Anime serija Blue Eye Samurai odvija se u Japanu u razdoblju Edo i prati Mizu, majstoricu mačevanja mješovite rase koja žudi za osvetom protiv bijelaca koji su odgovorni za otimanje njezine majke i koji su ju prozvali "stvorenjem srama".

Skrivajući svoj spol, uzima mač i putuje diljem zemlje kako bi okončala živote muškaraca kao odmazdu. Usput, Mizu postaje čudovište u očima svojih neprijatelja, probijajući se kroz njih s velikom lakoćom i krčeći put prema nemilosrdnom Abijahu Fowleru (Kenneth Branagh). Međutim, njezino putovanje nije samo potraga za osvetom, jer Mizu istovremeno pokušava upoznati samu sebe.

Zvjezdanu glumačku ekipu popunjavaju George Takei, Masi Oka, Cary-Hiroyuki Tagawa, Brenda Song, Darren Barnet, Randall Park, Stephanie Hsu, Ming-Na Wen, Harry Shum Jr. i Mark Dacascos.

Pojedinosti o budućim sezonama još nisu poznate, ali završetak prve sezone ukazuje da će Mizu otići u inozemstvo. Sukreatori kažu da imaju plan za stvaranje četiri sezone i nadaju se kako će publika kao i Netflix i dalje biti potpora na njihovom putu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala