Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anime serija Blue Eye Samurai predstavila novi trailer
U novoj Netflixovoj seriji Maya Erskine daje glas glavnom liku, koji je u osvetničkom pohodu nakon smrti obitelji

Anime serija "Blue Eye Samurai" predstavila novi trailer

Zadivljujuće vizuale nadolazeće anime serije Blue Eye Samurai Netflix je odlučio otkriti u novom traileru, koji je izašao uoči premijere serije ovog tjedna. Priča se vrti oko Mizu (glas joj daje Maya Erskine), majstorice mačevanja koja se zaklela da će osvetiti svoju obitelj u Japanu iz razdoblja Edo, čak i ako to znači suprotstaviti se najvještijim samurajima na svijetu.

Novi trailer za Blue Eye Samurai budi isti osjećaj kakav biste imali kad gledate japanski ili kineski film – oblak strijela u zraku u određenom trenutku zasigurno nas podsjeća na remek-djelo Zhang Yimoua Heroj. Ekstremno nasilje isporučeno jednostavnim udarcima, koncentracija koja je potrebna vještim ratnicima da ovladaju svojim zanatom i nevjerojatni krajolici koji vam ostaju u mislima dugo nakon što završite s gledanjem samo su još neki od elemenata.

Nije iznenađenje da Blue Eye Samurai crpi inspiraciju izravno iz japanskih i drugih filmskih remek-djela. U nedavnom intervjuu za Collider, tvorci serije i scenaristi Michael Green i Amber Noizumi naveli su sve od Genndyja Tartakovskog (Primal) do Kill Billa i Harakirija kao utjecaje. Greenu nisu strani nevjerojatni vizualni elementi, jer je napisao i pomogao osmisliti dizajn Blade Runner 2049 i American Gods.

Tim je uspio okupiti listu glumaca koji su vrhunski kada je u pitanju moderna reprezentacija azijske kulture u SAD-u. U glumačkoj se ekipi nalaze Masi Oka, George Takei, Brenda Song, Randall Park, Darren Barnet, Ming-na Wen, Harry Shum Jr., Stephanie Hsu, Cary-Hiroyuki Tagawa i Mark Dacascos. Njima se pridružio i Kenneth Branagh.

Prva sezona serije Blue Eye Samurai na Netflix će premijerno stići 3. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala