Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mark Mylod potpisao za Specijalni izvještaj
Uspješni televizijski redatelj Mark Mylod predvodit će snimanje pilot epizode "Specijalnog izvještaja"

Mark Mylod potpisao za "Specijalni izvještaj"

 Nakon samo tjedan dana od kada je objavljeno „zeleno svjetlo“ za spin off Spielbergovog filma Specijalni izvještaj, kockice su se posložile i redatelj Mark Mylod je potpisao sudjelovanje u pilot epizodi. 

Ovaj britanski redatelj istaknuo se svojim radom, kako na britanskim serijama tako i na serijama snimljenim u Hollywoodu, tako da ste zasigurno uživali u nekim od njegovih najpoznatijih uradaka. Neki od poznatijih režiserskih angažmana uključuju i film Ali G u parlamentu, a u holivudske krugove probio se režiranjem serije Svita.
 
Svoj obol dao je britanskoj verziji serije Besramnici, a pripremio je i pilot epizodu iste serije za američko tržište. U njegovom redateljskom portfoliju naći će se i serije poput Sva lica Tare, Zlatnim globusom nagrađena Afera te Jednom davno.
Njegov najrecentiji rad je pilot epizoda za novu dramsku seriju Backstrom, a također je naveden kao jedan od režisera koji su sudjelovali u nadolazećoj sezoni serije Igra prijestolja, potpisujući rad na dvije epizode.
 
 
Dakle, osim što sami koncept priče dolazi s prestižnim pedigreom, uzimajući u obzir izvorni film i redateljsko glumačku kombinaciju Steven Spielberg i Tom Cruise, iz Fox-a su se poprilično potrudili da angažiraju neke od najatraktivnijih suradnika.
Osim redatelja Marka Myloda, angažirani su i scenarist Max Borenstein (Godzilla) te Kevin Falls (Zapadno krilo). 
 
Što se tiče radnje serije, ona će pratiti jednog od trojice vidovnjaka koji predviđaju buduće nasilne zločine. Proganjan vizijama, vidovnjak pokušava voditi miran i normalan život. Ovaj neuspjeli pokušaj rezultirat će radom s detektivkom koja mu pomaže kako bi iskoristio dar za činjenje dobra.
Bremenita suradnja, u kojoj je jedno opterećeno burnom prošlošću, a drugo nasilnim vizijama iz budućnosti, pomoći će im u pronalasku zajedničke svrhe. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala