Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwight postaje policajac bez dlake na jeziku
U novoj komediji "Backstrom", za koju je netom izašao teaser trailer, glavnu ulogu ima Rainn Wilson

Dwight postaje policajac bez dlake na jeziku

Rainn Wilson, publici najpoznatiji po svojoj nezaboravnoj i urnebesno smiješnoj ulozi Dwighta Shrutea, predstavio se u glavnoj ulozi najnovije serije kanala Fox Backstrom.

Svoj komičarski genij je pokazao u seriji U uredu, a iako je držao samo jednu od glavnih uloga ubrzo se istaknuo svojom izvanrednom izvedbom paranoičnog Dwighta. Nakon ove odlične uloge ne iznenađuje odluka da se talentiranom glumcu dodijeli vlastita serija. 
 
I ovog puta Rainn Wilson igra jednako neuobičajenog lika kojeg suradnici iznimno teško podnose, no u ovoj seriji kolege ga mrze iz savim drugačijih razloga. 
U dramskoj seriji Backstrom prisutna je velika doza humora, a zasnovna je na seriji švedskih romana pisca Leifa G. W. Perssona, poznatog po nizu kriminalističkih romana. Seriju je razvio Hart Hanson, producent još jedne  poznate kriminalističke serije, Kosti
 
 
Backstrom u svome središtu radnje ima detektiva Everetta Backstroma, čija je osobnost odbojna koliko i osebujna. On je pretili čovjek koji nema obzira prema drugima i često vrijeđa ljude oko sebe. No, iako je proveo 5 godina degradiran u običnog prometnog policajca, njegov genijalni nos za rješavanje zločina vrati ga u specijalnu jedinicu i to na čelo tima koji je zadužen za najozbiljnije i najosjetljivije zločine. 
 
Osim Rainna Wilsona u seriji sudjeluju i Thomas Dekker, Dennis Haysbert, Beatrice Rosen, Kristoffer Polaha, Page Kennedy i Genevieve Angelson.
 
Serija je na rasporedu u siječnju iduće godine, a za sada možete na kratko poviriti kako će serija izgledati. 

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala