Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ispričala se redateljica Snježnog kraljevstva
Poznata pjesma iz animiranog filma koja je osvojila Oskara većini roditelja sad već ide na živce jer je djeca i dan danas pjevuše

Ispričala se redateljica "Snježnog kraljevstva"

Godinu dana nakon velikog uspjeha animiranog filma Snježno kraljevstvo i glavne pjesme Let It Go koja je osvojila Oskara, redateljica se "ispričala" roditeljima kojima pjesma ide na živce.

Jennifer Lee, koja je napisala scenarij i režirala hit s Chrisom Buckom, najbolje zna koliko se toga može promijeniti u godinu dana: ne samo da Snježno kraljevstvo obožavaju i veliki i mali, već je animirani film osvojio dva Oskara i postao najprofitabilniji u svom žanru (zaradio više od 1,2 milijarde dolara diljem svijeta).

U intervjuu za The Hollywood Reporter, Lee je progovorila o tome što joj je uspjeh donio i istaknula zanimljive sitnice za koje primjećuje da su drugačije:

"Prije godinu dana kad sam upoznavala ljude i kad su saznali čime se bavim, rekli su: 'Super, obožavamo te pjesme, stalno ih pjevušimo!' Sad kad kažem tko sam, dobijem: 'Da. Još uvijek smo prisiljeni slušati iste pjesme.' Umjesto hvala, govorim oprostite", našalila se.

Uspjeh pjesme Let It Go koju djeca i dan danas pjevuše iznenadio je sve, a redateljica je istaknula da joj je to iznimno drago jer je Annu i Elsu napisala kao "snažne ženske glavne likove" kako bi poslužile kao inspiracija djeci diljem svijeta.

"Druga djeca su me puno maltretirala u školi. Htjela sam da današnja djeca gledaju na svijet kao Anna i Elsa i pitaju se je li u redu da su svoji – želim da takvi i ostanu i da vjeruju u sebe" , zaključila je Lee.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    3 0
    FridaC fridac @ 17.12.2014. 9:54

    Moja unuka imala je godinu i pol kad sam je cula da pjeva nesto novo, sirila je ruke, vrtila se i pjevala "jetigo, jetigo!", nisam imala pojma sta je to. Onda mi je starija unuka, 5 god., pustila film na kompjuteru i pjevale su mi zajedno "Let ig go!". Odmah sam morala naučiti sve likove, sve je bilo u znaku Else i Anne u njihovoj sobi. Sad je to vec malo popustilo, imaju nove interese i pjesme.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala