Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan trailer za novu Disneyevu animiranu avanturu Wish
Oskarovka Ariana DeBose posudila je glas glavnoj junakinji, film u kinima očekujemo krajem studenog

Još jedan trailer za novu Disneyevu animiranu avanturu "Wish"

Foto: YouTube

Nakon nekoliko teasera i trailera, Disney je predstavio i drugi službeni trailer za svoju novu animiranu avanturu Wish, u hrvatskom prijevodu Želja.

Budite oprezni što želite, ukratko je opis filma koji u američka kina stiže za njihov Dan zahvalnosti. Osim novog trailera objavljen je i novi poster te ostatak glumaca koji su posudili svoje glasove u animiranom filmu. Poznato je otprije da su glasove posudili Oskarovka Ariana DeBose (Priča sa zapadne strane) koja se nalazi u ulozi glavne junakinje, 17-godišnje Ashe, Chris Pine koji je posudio glas glavnom negativcu kralju Magnificu i Alan Tudyk kojeg slušamo kao Ashinog ljubimca, kozu imena Valentino. Od jučer znamo da su tu i Angelique Cabral kao kraljica Amaya, supruga kralja Magnifica, Victor Garber je Ashin 100-godišnji djed Sabino koji još uvijek strpljivo čeka da njegova želja bude ispunjena te Natasha Rothwell kao Ashina majka Sakina koja je puna ljubavi i potpore.

Disney Wish opisuje kao sasvim novu glazbenu komediju koja će gledatelje uvesti u čarobno kraljevstvo Rosas u kojem vječna idealistica Asha poželi tako snažnu želju da joj kozmička sila odgovori u obliku male lopte pune energije jednostavnog imena Star. Asha i Star zajedno će se sukobiti protiv najvećeg neprijatelja Kraljevstva, a to je kralj Magnifico koji skriva većinu neispunjenih želja, kako bi spasili zajednicu i dokazali da kad se volja jedne hrabre osobe poveže sa čarolijom zvijezda – događaju se čarobne stvari. Ostale glasove posudili su Jennifer Kumiyama, Evan Peters, Harvey Guillén, Ramy Youssef, Niko Vargas, Della Saba i Jon Rudnitsky koji čine Ashinu vjernu grupu prijatelja.

Režiju potpisuju dobitnik Oskara Chris Buck (Snježno kraljevstvo, Snježno kraljevstvo II) i Fawn Veerasunthorn (Raya i posljednji zmaj), scenarij Jennifer Lee i Allison Moore, a originalne pjesme stižu od za Grammyja nominirane pjevačice i kantautorice Julije Michaels te Grammyjem nagrađenog inženjera zvuka i glazbenika Benjamina Ricea, a uz glazbu kompozitora Davea Metzgera. Lee je o filmu rekla: „Asha je ultimativna obična junakinja. Asha je u razdoblju života kad je idealist, otvorena prema svemu i zabavlja se. Kako kreće na svoj put, tako Disneyeva nova junakinja počinje vidjeti svijet i sve njegove mane. I tada počinje osjećati, kao i većina njezinih godina, da neke stvari nisu pravedne i što ona može napraviti? Gledamo je kako postaje punopravna sudionica u svijetu i vidimo kakav utjecaj može imati samo jedna osoba. Nadam se da će se uz njezino putovanje mnogo ljudi moći poistovjetiti.“

Wish u kina diljem svijeta stiže 22. studenog ove godine, dok točan datum za Hrvatsku nije objavljen, kao niti tko će sve posuditi glasove u našoj sinkronizaciji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala