Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čarobni blagdani na malim ekranima
Provjerite što nas sve čeka u blagdansko vrijeme na HRT-u, Novoj TV, Doma TV-u i RTL-u

Čarobni blagdani na malim ekranima

Dok se pripremate za božićne blagdane koji su svaki dan sve bliže, pogledajte što nas sve čeka od prigodnih filmova, serija i emisija na malim ekranima.

HRT

Hrvatska televizija je za najljepše blagdane pripremila bogat filmski i zabavni program za sve generacije. Od Badnjaka na dalje čekaju nas humorna drama Put (Martin Sheen, Emilio Estevez i Deborah Kara Unger), božićna obiteljska drama Božićna čestitka, film Daniela Kušana Koko i duhovi snimljen prema istoimenom romanu Ivana Kušana, klasik iz 1994. Čudo u 34. ulici, jedan od najboljih i najpopularnijih hrvatskih filmova Tko pjeva zlo ne misli, topla ljudska drama koja se temelji na istinitoj priči Nedodirljivi (nagrađena Zlatnim globusom za najbolji strani film) te još mnogi drugi odlični filmovi.

Od prigodnih emisija čekaju nas božićno izdanje Večeri na 8. katu , tradicionalni VIP božićni koncert, snimka koncerta Robbieja Williamsa One Night at the Palladium...

Nova i Doma TV

Veliko finale showa Tvoje lice zvuči poznato odvit će se u blagdanskoj atmosferi u nedjelju, 21. prosinca koji će još jednom sve gledatelje počastiti zahtjevnim, i prije svega zabavnim vokalnim, vizualnim, pjevačkim i plesačkim transformacijama. Blagdanski Pun p'jat bit će ujedno i završna emisija u kojoj će nas Luka uvesti iza kulisa studija i kulinarskog seta, a kroz video isječke prisjetit ćemo se svih veselih momenata dosadašnjih emisija, a šlagvort svega će biti poseban gost, neokrunjeni kralj zabave - Mario Petreković.

Brojne TV premijere već su prikovale gledatelje za male ekrane, a u istom tonu nastavit će se i tijekom blagdana uz prigodne filmove božićne tematike (Putovanje u središte Zemlje 2: Tajanstveni otok, Malo drugačiji Božić, Priča o Isusovom rođenju, Božićna lekcija, Božić u opasnosti, Jack Frost , Štrajk na Božić). Staru ćemo godinu ispratiti uz premijeru filma Sretna Nova godina (Jessica Biel, Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Sarah Jessica Parker, Til Schweiger, Ryan Seacrest, Hilary Swank i Sofia Vergara) koji je poharao kino blagajne diljem svijeta na Novoj, a na Doma TV-u uz klasike Ben Hur i Zameo ih vjetar.

RTL

Na RTL-u smo također već mogli uživati u raznim premijerama od kojih se ističe premijera filma Hobit: Neočekivano putovanje koji smo gledali u subotu, a narednih dana do Božića nastavljamo u istom tonu. I obiteljska komedija Pingvini gospodina Poppera s Jimom Carreyem po prvi put će biti prikazana na jednoj hrvatskoj televiziji, u kojoj će nas Carrey na svoj jedinstveni način okružen pingvinima nasmijati do suza. Disneyeva Božićna priča još jedna je TV premijera u kojoj je Jim Carrey, u klasičnoj priči Charlesa Dickensa i režiji Roberta Zemeckisa (Povratak u budućnost) ponio glavnu ulogu, dok mu društvo prave Gary Oldman i Colin Firth. Komedija Mentori za nevolje s Paulom Ruddom i Seannom William Scottom, Ljubav i praznici s Cameron Diaz, Kate Winslet, Judom Lawom i Jackom Balcom te prigodni klasici - Kolo sreće i Djed Božičnjak 2 s Timom Allenom, Forrest Gump, Luda božićna zvona, Redovnice nastupaju, samo su dio filmske RTL-ove ponude ovih blagdana.

Gledatelje očekuje još jedna poslastica: posebno izdanje kulinarsko-natjecateljskog showa Tri, dva jedan – djeca peku! U dvije emisije, 23. prosinca i na Badnjak, na RTL Televiziji od 20 sati po prvi put u jednom kulinarskom showu će se natjecati djeca!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala