Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Siječanj na Klasik TV-u
U novu godinu krenite uz Klasik TV i fantastične filmove domaće produkcije

Siječanj na Klasik TV-u

Klasik TV nam za početak nove godine uz televizijske premijere vrhunskih filmova domaće produkcije donosi i hitove tjedna u kojima možemo uživati svaki tjedan.

Svakoga četvrtka možemo uživati u filmskim premijerama, počevši već prvog dana nove godine kada se u 22h prikazuje film Munje, tinejdžerska rock komedija Radivoja Andrića, koja je svojedobno bila pravi blockbuster u srpskim kinima. Četvrtak nakon Munja nas u 20.05h očekuje drama Kud puklo da puklo, debitantski film Rajka Grlića.

Točno na sredini siječnja, 15.1. od 22h nas čeka drama Hi-Fi, debitantski film makedonskog redatelja Vladimira Blaževskog koji donosi priču o sukobu generacija, a osvojio je jednu Zlatnu arenu na festivalu u Puli. Tjedan dana kasnije od 22h pogledajte komediju Anticasanova, simpatičnu komediju s erotskim prizvukom i atraktivnom glumačkom ekipom. Posljednji četvrtak u mjesecu budite obavezno uz svoje male ekrane od 22h kada se prikazuje Kad porastem biću Kengur, još jedna hit komedija Radivoja Antića.

Svaki tjedan Klasik TV donosi i hit tjedna u kojem možete uživati subotom navečer. Prvi hit koji nas očekuje 3.1. od 22h jest drama Crni bombarder, jedan od najvećih hitova srpske kinematografije devedesetih godina. Sljedeću subotu od 22h možete pogledati ratnu dramu Most dok je subota nakon toga rezervirana za fantastičnu komediju Mrtav ladan, koja je na programu od 20.05h. Posljednje dvije subote očekuju nas komedija Varljivo leto '68 koja je na programu 24.1. od 22h te drama Tigar, koja se prikazuje posljednju subotu u siječnju od 20.05h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala