Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kultne Munje se s novim nastavkom vraćaju na motovunsko brdo
Film ponovo prati nevolje dvojice glazbenika koji se nastoje probiti na scenu

Kultne "Munje" se s novim nastavkom vraćaju na motovunsko brdo

Dvojica sanjara o proboju na glazbenu scenu, koji upadaju u nezamislive nevolje, vraćaju se u Motovun. Film Munje srpskog redatelja Radivoja Andrića 2001. godine bio je veliki regionalni hit, ali i jedna od glavnih atrakcija tada trećeg Motovun Film Festivala. Dvadeset dvije godine kasnije, Pop i Mare ponovo su u akciji u nastavku kultnog hita Munje: Opet! koji je u programu ovogodišnjeg Cinehill Motovuna.

Munje iz 2001. poharale su kino-blagajne pričom o ludoj noći Popa i Mare, glazbenika koji za objavljivanje ploče trebaju Gojka, bivšeg školskog kolegu kojeg su u mladosti ismijavali. No problem je što je sada Gojko sada opasan tip koji nije zaboravio zadirkivanje spomenutog dvojca.

Novom energijom koju je donio, film se pokazao kao osvježenje i miljenik publike, a njegovom uspjehu doprinio je soundtrack koji je predstavljao tadašnju novu glazbenu scenu. Slogan ove urbane komedije 'Prvi srpski drum'n'bass' opravdala je poduža lista izvođača poput Darkwood Duba i Neočekivane sile koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar.

U novom nastavku godine su proletjele, a kod Popa i Mare sve je isto: nema djevojaka ni novca, a ne razumiju se ni sa svijetom i novom glazbom koja vlada. No kad im Gojko ukrade dio starog hita kako bi ga ponudio popularnoj pjevačici Mili Sili, dvojac se zalijeće na putovanje i novu nezaboravnu avanturu.

Glumačku ekipu čine poznati Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko i Jelisaveta Seka Sablić, kao i reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano. Uz originalnu i zabavnu priču, film Munje: Opet! i ovog puta prati prepoznatljiva glazba čiji su autori Prti Bee Gee i Hornsman Coyote, Vizelj, Coby, Baby Motorola i mnogi drugi.

Munje: Opet! bit će prikazane u Motovunu, ali i prva verzija filma snimljena prije 22 godine. Prvo prikazivanje filma Munje u Hrvatskoj bilo je upravo u Motovunu 2001. uz nazočnost redatelja Radivoja Andrića i glumca Sergeja Trifunovića. Redatelj i protagonisti stižu i na ovogodišnji festival, a sve u nastojanju da u 25-om izdanju i kraju jedne festivalske ere budu okupljeni stari prijatelji.

Ulaznice za ovaj film, ali i za ostale u glavnom programu, već su dostupne u pretprodaji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala