Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antonija Šola zbog previše Plesa završila na antibioticima
Uskoro na HTV-u počinje plesna groznica, a neki su već klonuli duhom i tijelom.

Antonija Šola zbog previše "Plesa" završila na antibioticima

Sve je spremno za treću sezonu HTV-ovog showa "Ples sa zvijezdama", koji je po "zvjezdanom" sastavu slabiji nego ikad te će se teško nositi s večernjim adutima agilne konkurencije. U namjeri da se na plesnom podiju pokažu kao pravi profesionalci, zvijezde, odnosno, pjevači, glumci i TV lica, vježbaju već tjednima, a u krajnost je otišla Antonija Šola, koja je zbog nateknute noge završila na injekcijama, a sad nosi zavoj.

"Bilo mi nekako glupo zbog običnog žulja otići u bolnicu, da ne pomisle doktori kako sam neka plačljivica. No tek kada su mi održali predavanje, da se zbog takvih stvari može izgubiti i prst, shvatila sam ozbiljnost ozljede", rekla je pjevačica i glumica (?) Jutarnjem listu i dodala kako trenutno pije antibiotike i nada se brzom oporavku.

Uz Antoniju Šolu, u plesnom ringu treće sezone naći će se i Danijela Trbović, Luka Vidović, Martina Zubčić, Nikša Kaleb, Goran Grgić, Zlata Muck i Mario Valentić. HRT je, dakle, u nedostatku vlastitih zvijezda posegnuo za uzdanicama (srećom) ugasle "Zabranjene ljubavi", a popis natjecatelja mijenjao se, kako doznajemo, do samog kraja, s obzirom da su brojni poznati Hrvati koji su bili prvi izbor u zadnji tren odustali.

Iako državna televizija skriva iznose koje za sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama" isplaćuje sudionicima, kuloarima kruži priča da su sve, samo ne spektakularni. Profesionalni plesači, naime, za tjednu emisiju navodno dobivaju 700, a natjecatelji po tisuću eura, a slična je cijena i u pripremnim tjednima prije početka emitiranja sezone.

Nova plesna sezona na malim ekranima počinje u subotu, 25. listopada, a veliko je finale predviđeno za predbožićni vikend, 20. prosinca. Voditelji i žiri ostaju u istom sastavu, dok će se scenografija, doznajemo, tek minimalno mijenjati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala