Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Discovery Channel i B.net nagrađuju istinske pustolove
Bogate nagrade osvojit će samo oni koji su spremni za preživljavanje u divljini

Discovery Channel i B.net nagrađuju istinske pustolove

Foto: Discovery

Povodom početka prikazivanja nove sezone serijala Sam na svijetu – s Edom Staffordom premijerno od nedjelje 9. studenog u 22 sata, Discovery Channel i B.net vas pozivaju da se pridružite survival izazovu i osvojite vrijedne nagrade!

Ručni GPS, Discovery Channel ruksak ili ručnik mogu osvojiti samo oni koji su spremni za preživljavanje u divljini. Kao dokaz potrebno je poslati svoj divlji selfie, fotografiju opreme neophodne za preživljavanje ili najluđe lokacije za preživljavanje u divljini. Natječaj traje od 7. do 21.11.2014., a više informacija saznajte na bnet.hr.

Inspiraciju za sudjelovanje u natječaju potražite u serijalu Sam na svijetu – s Edom Staffordom. Ed u novim epizodama preživljava 10 dana bez ičega, hrane, vode, pa čak i bez noža u Tajlandu, pustinji Sonora u Arizoni i Ruandi. On mora dokazati da može svladati izazove bilo kakvog okruženja samo u društvu svoje kamere. Posljednju epizodu sezone posvetio je pravilima preživljavanja.

Četiri nedjelje zaredom rezervirajte za najuzbudljiviji survival reality uz Eda Stafforda na Discovery Channelu od 22 sata.

OPIS EPIZODA:

EPIZODA 1: Zlatni trokut, Tajland

Ed Stafford deset je dana zatočen u planinskom području Tajlanda, zvanom Zlatni trokut. Za vrijeme monsuna, našao se u divljini, izložen opasnostima bez zaštite. Poučen iskustvom, odmah koristi sve svoje vještine i snalažljivost kako bi iskoristio resurse koje džungla nudi. Gradi sklonište i u posljednji se čas uspije spasiti od jake oluje popraćene tučom. Raznovrsna i neobična prehrana pomažu mu da ode korak dalje od pukog preživljavanja i bude zadovoljan uvjetima u kojima trenutačno boravi. S vatrom, posudom za vodu i kamenom sjekirom, Ed napušta kamp pun samopouzdanja, kao pravi nomad.

EPIZODA 2: Ruanda

Ostavljen na visoravnima Ruande, Ed pokušava živjeti u mirnom suživotu s najvećim afričkim životinjama. Okružen slonovima i žirafama, na visini od dvije tisuće metara teško dolazi do hrane u toj surovoj sredini. Stoga se, bez hrane i vode, uputio u potragu za boljim i sigurnijim mjestom za život. Taj mu se rizičan pothvat isplatio, jer je pronašao pristupačno jezero i izobilje hrane. Doživljava brojne bliske susrete s raznim životinjama i uvjerava se da bi s njima mogao ostvariti dugoročni harmonični suživot.

EPIZODA 3: Pustinja Sonora, Arizona

Pod žestokim ljetnim suncem, koje temperaturu podiže iznad 40 stupnjeva, Ed slijedi stope drevnih autohtonih Amerikanaca u pustinji Arizone, dok mu prijete opasne monsunske kiše, otrovne zmije čegrtuše i planinski lavovi. U takvom surovom okruženju, zahvaljujući svojoj snalažljivosti i upornosti, dolazi do pravog izobilja, doduše neobičnih i ponekih čak smrdljivih i neukusnih, ali hranjivih - biljnih i životinjskih namirnica.

EPIZODA 4: Sam na svijetu: pravila preživljavanja

Ed Stafford donosi nam deset najvažnijih pravila za preživljavanje, koje je iskusio dok je potpuno sam, punih deset dana, boravio u osam najopasnijih destinacija svijeta (Rumunjska - Karpati, Australija – pustinja, Venezuela – Velika savana, Tajland – Zlatni trokut, Arizona – pustinja Sonora, Ruanda – pustinja Kalahari U potpunoj izolaciji, samo s kamerom u rukama, Ed je shvatio da se ponekad i u neočekivanim situacijama mogu stvoriti nove prilike koje treba znati iskoristiti za svoju dobrobit. On nas vodi na putovanje puno uspona i padova koje je doživio na osam različitih lokacija diljem svijeta, od afričke savane do američke pustinje i europskih planina do azijskih džungli. Otkriva nam brojne trikove koji su mu omogućili da se othrva nedaćama i opstane, a koje morate vidjeti da biste vjerovali.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala