Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove sezone hit serija na HRT-u!
U novoj jesenskoj shemi HRT-a na male ekrane stižu dobro poznati junaci i nove sezone popularnih televizijskih uspješnica

Nove sezone hit serija na HRT-u!

Od 15. rujna na HRT-u ćete bit u društvu Sherlocka Holmesa, žestokih bikera i vrhunskih forenzičara, osjetiti čaroliju Downton Abbeya i sudjelovati u brojnim istragama!

Premijerna, druga sezona hit serije Most donosi zastrašujuću priču o neuhvatljivom ubojici i mračnoj strani suvremenog društva.. Ovaj uzbudljivi televizijski triler i u novim nastavcima držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja, jer zagonetni ubojica neprestano uspijeva ostati korak ispred policijskih istražitelja.

Imamo dobre vijesti za gledatelje koji prate avanture junaka iz Downton Abbeya. Hrvatska televizija emitirat će novu 4. sezonu jedne od najgledanijih i najbolje ocijenjenih serija ovog desetljeća. Downton Abbey krase briljantan scenarij oskarovca Juliana Fellowesa, iznimne interpretacije poznatih britanskih glumaca te raskošna kostimografija i scenografija. Sve to pridonijelo je da ovaj tv hit postane miljenikom kritike i vrhunskom poslasticom za gledatelje. Downton Abbey je do sada prikupio respektabilan niz prestižnih nagrada, a prva sezona ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda u kategoriji "serije s najvećim brojem pozitivnih kritika".

Ljubitelji krimi zapleta imaju razloga za zadovoljstvo jer ove jeseni stiže i 3. sezona Zakona i reda: UK, jednog od popularnih serijala istoimenog krimi ciklusa. Britanska inačica serije Zakon i red: UK okupila je niz vrhunskih glumaca, a temelji se na uspješnom američkom predlošku dobitnika dva Emmyja Dicka Wolfa.

Omiljeni tim forenzičara iz poročnog Las Vegasa ponovno je s vama u premijernoj 13. sezoni jedne od najpoznatijih kriminalističkih serija svih vremena, CSI. Ted Danson kao novi "night shift supervisor" D.B. Russell i njegova ekipa vodit će vas od poprišta do laboratorija, od žrtava do počinitelja kroz nove zaplete 13. sezone.

Na ekrane HTV-a vraća se i najpoznatiji istražitelj na svijetu. Sherlock Holmes i u novoj 3. sezoni u lovu je na najveće enigme i najopasnije zločince. Zahvaljujući odličnoj glumi, duhovitom scenariju i intrigantnim likovima, serija Sherlock postigla je svjetski uspjeh. Benedict Cumberbatch kao Sherlock i Martin Freeman kao dr. Watson i u novim epizodama postat će noćna mora za kriminalce. Sjajno će se snalaziti u napetim, akcijom nabijenim i veoma zabavnim istragama te prolaziti kroz labirint tragova kako bi naposljetku otkrili istinu.

Momci kojima se ne želite zamjeriti ponovno su s vama u 4. sezoni Sinova anarhije, televizijske uspješnice o pripadnicima zloglasnog motociklističkog kluba. Sinovi anarhije nastavljaju život na rubu zakona, a klub se i u novim epizodama suočava s prijetnjama dilera, beskrupuloznim poduzetnicima te pretjerano revnim organima reda. Četvrta sezona počinje izlaskom članova kluba iz zatvora te njihovim povratkom u Charming.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala