Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC 170: Ronda u ispitu karijere protiv srebrne olimpijke, debi Cormiera u poluteškoj!
Hoće li bivša olimpijka izbjeći poznati Rondin armbar pogledajte 23. veljače u 4:00h ujutro na Fight Channel PPV-u

UFC 170: Ronda u ispitu karijere protiv srebrne olimpijke, debi Cormiera u poluteškoj!

Mandalay Bay centar u Las Vegasu, trebao je narednog vikenda ugostiti čak dva UFC-ova "super-dvoboja". Onaj za titulu UFC-ove prvakinje u bantam kategoriji koju drži Ronda Rousey, ali i premijeru Danijela Cormiera u poluteškoj diviziji protiv bivšeg prvaka Rashada Evansa. Nažalost, ozljeda ovog potonjeg je natjerala organizatore na zamjenu u posljednji trenutak, no UFC 170 će i dalje ponuditi vrhunsku priredbu koja se ne propušta.

Izravni prijenos iz "svjetske prijestolnice kocke" pogledajte u noći sa subote na nedjelju, 23.2. s početkom u 04:00h ekskluzivno na Fight Channel PPV-u.

Osam profesionalnih mečeva, osam pobjeda, osam "submissiona", osam "armbarova". Tako izgleda impresivna statistika UFC-ove prvakinje Ronde Rousey uoči nove obrane naslova koja je čeka narednog vikenda u Las Vegasu. Ovaj put će lijepu borkinju pokušati zaustaviti Amerikanka Sara McMann kojoj će to biti tek drugi nastup za UFC. Ove dvije dame imaju dosta toga zajedničkoga. I McMann je neporažena u profi karijeri, posjeduje sjajne "grappling" vještine te se bolje snalazi na parteru, nego na nogama. I još nešto, obje su olimpijske osvajačice medalja; i dok je Ronda predstavljala Ameriku u judu, McMann je odlična hrvačica koja je karijeru okrunila 2004. na Olimpijskim igrama u Ateni. Tada je osvojila srebro u kategoriji do 63 kilograma.

Dakako, Rousey je s obzirom na prikazano u oktogonu, a ranije i u Strikeforceu, zasluženo favorit. Ipak, meč protiv McMann će nam dati još neke odgovore te će Whiteovu miljenicu dodatno testirati na novim poljima. Neki tvrde da se radi o najtežem ispitu u karijeri za UFC-ovu prvakinju, no pravi odgovor na to pitanje ćemo saznati tek ovog vikenda.

Većina MMA poklonika se posebno veselila okršaju Daniela Cormiera i Rashada Evansa. No, kao što smo već spomenuli, Evans se ozlijedio, a Joe Silva je u posljednji trenutak dobio (pre)težak posao pronalaska adekvatnog protivnika. Izbor je pao na potpuno nepoznatog Patricka Cummingsa koji bi trebao poslužiti kao "topovsko meso" i dobro zagrijavanje za početak prave karijere Cormiera u -93 kategoriji. Bivši Strikeforceov prvak će se tako sučeliti sa čovjekom koji do sada ima tek četiri profesionalna meča i praktički nikakvo iskustvo na velikoj MMA sceni. Iako potpuna nepoznanica, Cummings teško može biti veća prijetnja sjajnom Cormieru.

Od ostalih dvoboja koje ćemo pratiti u Mandalay Bayju, najviše intrigira onaj iz velter kategorije između Roryja MacDonalda i Demiana Maie. Kanađanin za kojeg većina smatra da će jednog dana biti UFC-ov šampion, u posljednjem je dvoboju doživio poraz od Robbieja Lawlera. Velik je to korak unazad za njegove planove s obzirom na pet pobjeda i u nizu, odnosno samo jedan poraz koji je imao u svojoj statistici do tog trenutka. U identičnoj situaciji je i Demian Maia koji je u zadnjem meču također poražen (podijeljenom odlukom) od neugodnog Jakea Shieldsa. Pobjednik meča MacDonald vs. Maia će se brzo vratiti među potencijalne izazivače, dok će drugi poraz u nizu za poraženog značiti dosta problema i neizvjesnosti u narednom periodu. Bit će to i veliki dvoboj stilova; ponajboljeg BJJ majstora među MMA borcima i mladog poletnog MacDonalda koji je predvodnik novog vala modernih gladijatora.

Glavni dio priredbe će ponuditi i okršaje Mikea Pylea i TJ Waldburgera, odnosno Roberta Whittakera i Stephena Thompsona. Zanimljivo, prva tri dvoboja "main eventa" će se odviti u velter kategoriji pa je UFC 170 definitivno izuzetno bitna priredba za rasplet situacije upravo u diviziji do 77 kilograma.

Početak prijenosa iz Mandalay Bayja starta u standardnih 04:00 sata, stoga navinite budilice i budite uz još jedan sjajan UFC-ov event na Fight Channel PPV-u.

UFC 170: Rousey vs. McMann

  • Ronda Rousey vs. Sara McMann
  • Daniel Cormier vs. Patrick Cummins
  • Rory MacDonald vs. Demian Maia
  • Mike Pyle vs. TJ Waldburger
  • Robert Whittaker vs. Stephen Thompson

Uvodne borbe:

  • Alexis Davis vs. Jessica Eye
  • Raphael Assunca vs. Pedro Munhoz
  • Cody Gibson vs. Aljamain Sterling
  • Zach Makovsky vs. Josh Sampo
  • Rafaello Oliveira vs. Erik Koch
  • Ernest Chavez vs. Yosdenis Cedeno
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala