Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


48 divljih sati Dennisa Rodmana i Carmen Electre u Las Vegasu postaje kino-hit
Hollywood snima filmski spektakl prema Rodmanovoj apsolutno razuzdanoj avanturi u Las Vegasu

48 divljih sati Dennisa Rodmana i Carmen Electre u Las Vegasu postaje kino-hit


PLAĆENI ČLANAK

Nitko u svijetu košarke nije partijao toliko razuzdano kao kontroverzni Dennis Rodman, a Hollywood sada iz njegove avanture u Las Vegasu usred NBA sezone namjerava napraviti filmski spektakl.

Zacijelo najkontroverzniji i najneobuzdaniji NBA košarkaš svih vremena, Dennis Rodman, naučio je na na težak način da ono što se dogodi u gradu grijeha, Las Vegasu, ne ostaje uvijek u Vegasu. Više od dva desetljeća nakon što je ova superzvijezda odlučila sa svojom tadašnjom djevojkom, glumicom i seks simbolom Carmen Electra, pobjeći usred NBA sezone na 48 sati u Vegas, kako bi partijao do iznemoglosti, hollywoodski producenti njihovu su pijanu i kockarsku avanturu odlučili pretvoriti u film koji će napuniti kino dvorane. 

Pravi film sa scenarijem, a ne dokumentarac

Rodmanovo ludiranje u Las Vegasu već je dokumentirano u Netflixovoj hit seriji 'Posljednji ples',  a njegovo zloglasno putovanje s Carmen Electra sada će biti predložak za film naziva '48 sati u Vegasu'. Biti će to fikcionalno prisjećanje njihovog partijanja, a dodatna drama postići će se iskrivljavanjem nekih činjenica. Naime, Rodman i Electra pobjegli su u Vegas sredinom NBA sezone 1997.-1998., no film će prikazati kao da se to događalo tijekom finala sezone. 'Dennis je odbio slijediti stado. To je od njega napravilo metu, ali i zvijezdu', smatraju producenti filma, a jedan od njih je, gle čuda, i sam Rodman. 'Film će vas povesti na nezaboravno putovanje s mitom, s legendom, ali i s čovjekom koji Dennis jest, iza svega što mislite da znate o njemu', obećavaju nadalje producenti filma.

Ludilo u Vegasu

U epizodi 'Posljednjeg plesa', trener Chicago Bullsa Phil Jackson raspravlja s Michaelom Jordanom, inače strastvenim ljubiteljem kocke, oko toga kako je Rodmanu potrebno malo vremena da se odmori od tima. Njih dvojica se prvo protive Rodmanovom zahtjevu, ali na kraju pristanu pustiti ga na 48 sati da se izdivlja i 'napuni baterije' za daljnju igru u sezoni. Rodman i Electra odlučuju se za put u Vegas. No Dennis im se nakon bijega uopće ne javlja, čak ni nakon što se trebao vratiti u klub. Što su njih dvoje sve radili u Vegasu za to vrijeme, koje se odužilo na tjedan dana, nije poznato, ali zna se da su se vjenčali u Maloj Kapelici od Cvijeća, u ceremoniji koja je bila poništena nakon svega devet dana, i to nakon što je Rodman izjavio da nije bio 'pri zdravom razumu' dok je izricao bračne zavjete. Poznato je još i to da su Jackson i Jordan, nakon što se Rodman nije vratio u tim nakon 48 sati kako je obećao,  otputovali u Vegas i navodno ga izvukli iz hotelske sobe casina. Ono što je sigurno jest da će, s obzirom na to da je Rodman jedan od izvršnih producenata, film otkriti neotkrivene detalje njihovog ekstravagantnog provoda, koji je uključivao i kockanje u casinima, kakvo se u današnje vrijeme puno komotnije i sigurnije može doživjeti na online casino stranicama kakvih imamo i u Hrvatskoj.

'1998. na svijetu nije bilo čovjeka s kojim je bilo zabavnije provoditi se, čak i opasnije', obećaje promo producentske kuće Lionsgate i dodaje: 'Postoji samo jedan Dennis Rodman'.

Vraćao se Vegasu sve dok se nije 'opekao'  

Ne čudi nimalo da si je Dennis Rodman volio povremeno priuštiti partijanje u 'Gradu Grijeha'. No pet godina nakon skandaloznog tulumarenja s Electrom, košarkaš je doživio nesreću na motoru u blizini Las Vegas kluba sa striptizetama. Policija ga je tom prilikom uhitila zbog vožnje pod utjecajem alkohola te je morao platiti kaznu od tisuću dolara i biti 30 dana u kućnom pritvoru. Također je dobio zabranu upravljanja motornim vozilima u Nevadi na godinu dana, osim ako koristi vozilo opremljeno s blokadom aktiviranja motora ukoliko ugrađeni alkometarski test, u koji se mora puhati prije vožnje, pokaže da ima preveliku količinu alkohola u krvi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala