TV Preporuke dana – Srijeda 1.5.

srijeda, 01. svibnja 2024.

Za ovogodišnji Praznik rada uobičajen je večernji televizijski program, uz omiljene emisije, serije i filmove

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu za ovogodišnji Praznik rada u srijedu, 1. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Liga prvaka - 1/2 finale: Borussia Dortmund - PSG, HTV 2 od 20 sati
Liga prvaka ulazi u samu završnicu, ostala su još četiri kandidata za dva mjesta. Konačna nagrada je veliko finale na velebnom Wembleyu.

Republika, HTV 1 u 20:15 sati
Četvrta epizoda donosi kratke životopise petorice glasovitih Dubrovčana.

Toma, RTL u 20:15 sati
Početak je 1960-ih godina. Toma se nalazi u Zrenjaninu. Njegova pjevačka karijera stagnira, a on se prepušta porocima koji će ga pratiti čitav život. Toma upoznaje svoju prvu suprugu Olgicu.

Senjorita '89, HTV 1 u 21:15 sati
Raúl prijeti Eleni u automobilu. Jasno je da su djevojke već izgubile. Raúl ima prijedlog kako da se Jocelyn i Ángeles oslobode odgovornosti, no budućnost natjecateljica je u opasnosti te još jedna od njih počini samoubojstvo.

FILMOVI

Billy Elliott, HTV 3 u 22:05 sati
1984. godin, u vrijeme velikog štrajka britanskih rudara protiv politike premijerke Margaret Thatcher. Dok njegov otac Jackie i stariji brat Tony aktivno sudjeluju u štrajku, 11-godišnji Billy Elliot skrbi o dementnoj baki (J. Heywood), a većinu slobodnog vremena provodi u sportskoj dvorani, nerado trenirajući boks. Kad jednog dana ugleda djevojčice koje vježbaju balet, Billy zaključi da je upravo to ono što ga privlači.

Tajna služba, RTL u 23:05 sati
Priča prati CIA agenta koji dolazi kući na proslavu mature. Tvrdeći da radi na tajnom slučaju, traži pomoć svojeg jedinog prijatelja iz srednje škole koji je nekada bio srednjoškolska sportska zvijezda a sada radi kao računovođa i žali za svim propuštenim prilikama koje je imao u životu.

Rasprskavanje, HTV 3 u 23:50 sati
U filmu se isprepliću životi društveno visoko profiliranog para, slavne rock zvijezde i filmskog producenta (Tilda Swinton i Matthias Schoenaerts) koji ljetuju na sunčanom vuklanskom otoku Pantelleriji, čiju idilu prekida iznenadna pojava njezina prijatelja i njegove kćeri (Ralph Fiennes i Dakota Johnson).

Što očekujete kad iščekujete, Nova TV u 0:35 sati
Urnebesna životna komedija o pet parova čiji se međusobno povezani životi potpuno mijenjaju kroz izazove predstojećeg roditeljstva.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti