TV Preporuke dana – Nedjelja 14.4.

nedjelja, 14. travnja 2024.

Nove epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato" i odličnih serija te hit filmovi

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Kroz dosadašnjih šest epizoda gledatelji su imali prilike vidjet gotovo 50 transformacija i svjedočiti brojnim zabavnim i veselim trenucima, a talentirani kandidati tek su došli na pola svoje avanture jer pred njima je još sedam epizoda. Transformacije se zahuktavaju i postaju sve zanimljivije, a kandidate čekaju i neki novi izazovi koji će dodatno začiniti ovo uzbudljivo putovanje.

Život slavnih u deset fotografija, HTV 2 u 20:15 sati
Što nam deset fotografija iz života legendarnih osoba može otkriti, kakve tajne skrivaju? Dokumentarna serija pobliže istražuje život Freddieja Mercuryja, Muhammada Alija, Amy Winehouse, Elizabeth Taylor, Johna Lennona i Tupaca Shakura. Otkrivamo priče o stvarnom životu ljudi koji su prerasli u legende.

Američki zapad, HTV 3 u 22:45 sati
Američka je vojska razvučena između oštrih sukoba na jugu i sve žešćeg rata s Indijancima s ravničarskih područja na zapadu. Umjesto da nastavi skupi rat sa Siuksima, predsjednik Ulysses S. Grant odluči podržati mirovnu politiku s Indijancima.

FILMOVI

Operacija Swordfish, Doma TV u 20 sati
Unutar našega svijeta postoji još jedan svijet: zaštićen je šiframa, lozinkama i najnaprednijim sigurnosnim sustavima. Tamo se čuvaju najdublje tajne, informacije koje nas mogu diskreditirati, inkriminirati i doslovno uništiti.

Jedini izlaz, RTL u 20:20 sati
U vrijeme kad svjetska i lokalna filmska industrija žive teško i neizvjesno zbog pandemije koronavirusa, psihološki triler "Jedini izlaz" učinio je gotovo nemoguće - dosad ga je u susjedstvu pogledalo više od 70 tisuća ljudi. Osim publike, film je prigrlila i kritika.

Svi smo super, HTV 1 u 21:20 sati
Robert De Niro je Frank Goode, udovac koji, nakon što mu je žena preminula, shvati da mu je supruga bila jedina prava veza s djecom. Stoga kreće na putovanje autobusom duž čitave zemlje kako bi se ponovno zbližio sa svojom djecom, no putem otkriva da su njihovi životi daleko od idealnih.

Kralj Otto, HTV 2 u 22:20 sati
U ljeto 2004. svijet je s nevjericom gledao kako grčka nogometna reprezentacija, koja nikada nije pobijedila ni na jednoj utakmici na važnome turniru, a nije čak ni zabila gol, pobjeđuje diva za divom na putu prema neočekivanom naslovu europskih prvaka.

Zarobljeni u raju, RTL u 22:25 sati
Nicolas Cage doista je smiješan u ulozi nesposobnoga kriminalca, pogotovo u društvu dvojice tupavih kradljivaca, od kojih je jedan samouvjeren i misli da je genij, a drugi je po prirodi kleptoman.

Rat među nevjestama, Nova TV u 23 sata
Dvije najbolje prijateljice postanu okrutne suparnice u ovoj simpatičnoj romantičnoj komediji redatelja Gary Winicka.

Odjednom tata, HTV 1 u 0:35 sati
Samuel uživa u bezbrižnom životu bez obaveza na francuskoj rivijeri. Sve dok mu Kristin, bivša, ne objavi da je ostala trudna, preda mu curicu i nestane! Samuel pokušava pronaći Kristin u Londonu, ali je nikako ne uspijeva naći. U međuvremenu tamo nađe i posao kao TV voditelj na lokalnoj televiziji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti