Još jedan promotivni video za seriju "Knuckles"

srijeda, 10. travnja 2024.

Ekipa je podijelila kako je bilo radili seriju koja na streaming stiže 26.4.

Foto: YouTube

Manje od 20 dana ostalo je do premijere serije Knuckles smještene u Sonicov svijet nakon drugog filma, Sonic: Super jež 2.

Nakon nekoliko teasera i trailera stigao je i promotivni video u kojem glumci govore o tome kako je bilo raditi s omiljenim echidna ratnikom Knucklesom. U šaljivom videu tako su se našli Adam Pally, Scott Mescudi, Cary Elwes, Rory McCann, Edi Patterson i Ellie Taylor čime je potvrđena vijest od neki dan kad je (konačno) objavljena potpuna glumačka postava.

Serija je radnjom smještena između spomenutog drugog filma i nadolazećeg trećeg koji u kina stiže 20. prosinca, te koji je nedavno dobio kratki teaser. U seriji Knuckles kreće na urnebesno, akcijsko putovanje kako bi spoznao sebe te pristane trenirati Wadea (Pally) kojeg će pokušati naučiti načinima echidna ratnika. Knucklesu je glas ponovno posudio nagrađivani glumac Idris Elba.

Redatelj Sonica i Sonica 2 Jeff Fowler režirao je pilot epizodu, a seriju su osmislili John Whittington i Toby Ascher uz koje na scenariju rade Brian Schacter i James Madejski.

Knuckles na američko i kanadsko tržište stiže 26. travnja sa svih 6 epizoda na streamingu Paramount+, dan kasnije serija će biti dostupna na međunarodnom tržištu na kojem je dostupan taj streaming, a u Japan stiže kasnije tijekom godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti