Otkrijte divlje otoke Irske i divlju Europu ovog travnja na Viasat Nature

nedjelja, 31. ožujka 2024.

Viasat Nature u travnju donosi Tematski blok: Doba divlje Europe te "Divlje otoke Irske s Eoinom Warnerom"

Foto: Viasat/Blue Ant Media/ZDF

Viasat Nature nam ovog travnja otkriva divljinu Europe tematskim blokom Doba divlje Europe, koji će nam svakog ponedjeljka u večernjem terminu otkriti raznolike krajolike Belgije, Poljske, Nizozemske, Njemačke, Rumunjske i dalje, a od subote, 6. travnja, otkrit ćemo i Divlje otoke Irske s Eoinom Warnerom.

Divlji otoci Irske s Eoinom Warnerom
Premijera od subote 6. travnja u 20:00

Uzdižući se poput smaragdnih dragulja s dalekog ruba Europe, zapadni irski otoci oduvijek su bili jedinstveni kao posljednji komadići stijena prije praznine Atlantskog oceana; Irska je tisućljećima bila sam rub poznatog svijeta, a njezini atlantski otoci bili su posljednja postaja za bezbrojne životinje prije nego što su nestale u magli zapadnog oceana. Uz kolaps životinjskog svijeta diljem svijeta, mnogi stručnjaci gledaju na ove napuštene otoke kao na neka od posljednjih uporišta prirode; svaka epizoda ove serije objedinjava zapanjujuću prirodoslovnu i ekološku tematiku s tradicionalnim folklorom i poviješću kako bi oživjela priču svakog otoka.

Tematski blok: Doba divlje Europe
Svaki ponedjeljak u travnju od 20:00

Pridružite nam se u epskoj pustolovini diljem Europe dok putujemo raznolikim krajolicima Belgije, Poljske, Nizozemske, Njemačke, Rumunjske i dalje dok prikazujemo izvanredan novi dokumentarac ovog travnja kada ćemo zaroniti u mračni i opasni svijet sve većeg kulta medvjeda u transilvanijskim šumama s 'Dvorišni medvjedi iz Transilvanije'.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti