Još više akcije, komedije i romantike u novoj najavi za "The Fall Guy"

četvrtak, 21. ožujka 2024.

Ryan Gosling i Emily Blunt u priči o kaskaderu koji postaje akcijska zvijezda u kina stiže krajem travnja

Foto: YouTube

On je možda samo kaskader, ali ukrast će svaku scenu!

Akcijska komedija The Fall Guy zapravo je oda svim stvarnim kaskaderima diljem svijeta, a jučer je dobila novi službeni trailer koji otkriva puno više o radnji. U njemu upoznajemo kaskadera koji, kao i drugi poput njega, izdržava sve akcijske scene, pretučen je, upucan, bacan kroz prozore i s velikih visina – sve za zabavu. Nakon nesreće koja mu je zamalo uništila karijeru, ovaj neopjevani junak bit će jedini koji može naći nestalu filmsku zvijezdu, riješiti zavjeru i potencijalno vratiti ljubav svog života… sve to dok radi ono što najbolje zna. Što može poći po zlu?

Film dolazi od stvarnog kaskadera i redatelja Davida Leitcha čime je ovo njegov najosobniji projekt dosada. Akcijski triler tako je zamislio kao ljubavno pismo svim akcijskim filmovima i svim onim ljudima koji naporno rade na njima, ali su nedovoljno spomenuti i slavljeni.

U glavnoj ulozi kaskadera Colta Seaversa nalazi se Ryan Gosling koji spašava svoju bivšu Jody Moreno (Emily Blunt) nakon što zvijezda njezinog mega-budžetnog filma jednostavno nestane. Scenarij je napisao Drew Pearce, a film je inspiriran istoimenom televizijskom serijom iz 1980-ih Glena A. Larsona. U ostalim ulogama su Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke, Stephanie Hsu, Hannah Waddingham i Teresa Palmer.

The Fall Guy u Hrvatskoj je dobio službeni prijevod Kaskader i kao datum premijere navodi se 25. travnja, dok se u američkim kinima očekuje 3. svibnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti