"Izvrnuto obrnuto 2" predstavlja niz novih emocija!

ponedjeljak, 11. ožujka 2024.

Službena najava za "Inside Out 2 donosi Tjeskobu, Dosadu, Zavist i Sram, u kinima ovog lipnja

Foto: YouTube

Napravite mjesta za nove emocije!

Nakon teasera za Inside Out 2 iliti Izvrnuto obrnuto 2 u studenom kad smo među novim emocijama upoznali Tjeskobu, Pixar je ovih dana objavio prvi službeni trailer koji nam je doveo još mnogo emocija koje su stigle u um tinejdžerice. Uz osnovne emocije – Radost, Strah, Gadljivost, Tugu i Bijes – koje su činile okosnicu prvog hit filma iz 2015. godine, s odrastanjem glavne junakinje stižu one nove pa tako uz Tjeskobu to su Dosada (Ennui), Zavist (Envy) i ne zaboravite na Sram (Embarrassment)!

Izvrnuto obrnuto pratilo je tada 11-godišnju Riley (Kaitlyn Dias) koja se s roditeljima preselila u novi grad zbog čega se našla suočena s novim emocijama, koje smo upoznali u prvom filmu. U nastavku je Riley (Kensington Tallman) tinejdžerica i proživljava ogromne promjene u svom umu pa tako na scenu stupaju nove emocije s kojima se one primarne trebaju naučiti nositi. Kao i sama Riley.

U originalnoj verziji glasove su ponovno posudili Amy Poehler (Radost), Phyllis Smith (Tuga)i Lewis Black (Bijes), stigli su Maya Hawke (Tjeskoba), Ayo Edebiri (Zavist), Adèle Exarchopoulos (Dosada) i Paul Walter Hauser (Sram), dok su Tony Hale i Liza Lapira zamijenili Billa Hadera i Mindy Kaling kao Strah i Gadljivost.

Diane Lane i Kyle MacLachlan ponovno posuđuju glasove Rileyinim roditeljima, Sumayyah Nuriddin-Green i Grace Lu njezinim prijateljicama, a Yvette Nicole Brown njezinoj trenerici Roberts. Ostale glasove posudili su Sarayu Blue, Flea, Ron Funches, Dave Goelz, James Austin Johnson, Bobby Moynihan, Frank Oz, Paula Pell, Paula Poundstone, John Ratzenberger, Kendall Coyne Schofield, June Squibb, Kirk Thatcher i Yong Yea.

Animirani film režirao je Kelsey Mann, a scenarij potpisuje Meg LeFauve koja je radila na originalnom filmu koji je prije 9 godina zaradio ogromnih 858,8 milijuna dolara za Disney-Pixar (budžet je bio 175 milijuna) tako da se od nastavka puno očekuje.

Izvrnuto obrnuto 2 u kina nam stiže 13. lipnja, a na ovoj poveznici možete pogledati novi poster.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti