Pogledajte najavu za neobičan film "Sasquatch Sunset"

četvrtak, 15. veljače 2024.

Neprepoznatljivi Riley Keough, Jesse Eisenberg, Nathan Zellner i Christophe Zajac-Denek u novoobjavljenom traileru

Odgovorite na zov divljine s najavom za najnoviji projekt Davida i Nathana Zellnera, Sasquatch Sunset. Doista jedinstven film vodi publiku u najdublje kutke šume i prati obitelj možda najpoznatijeg kriptida Sasquatcha.

Iako u glavnoj ulozi glume lica koja bi trebala biti prepoznatljiva - Riley Keough i Jesse Eisenberg - teško ih je prepoznati zahvaljujući impresivnoj količini šminke i protetike koja prekriva njihova tijela.

Umirujući i čudesni zvukovi prirode mogu se čuti u novoobjavljenom traileru za odraslu publiku, no te zvukove prekinu neki neprikladni trenuci između dva Sasquatcha.

Ostatak prvog trailera prikazuje Bigfoote kako žive u harmoniji s ostatkom šume i, prema onome što vidimo, čini se da nema nikakvog dijaloga u filmu, s pričom koja se u potpunosti oslanja na izraze lica, tjelesne ekspresije i gunđanje četiri glavna člana glumačke postave.

Uz korežiranje produkcije zajedno sa svojim bratom, Nathan Zellner također se pridružuje kvartetu stvorenja uz Keougha, Eisenberga i Christophea Zajac-Deneka. U međuvremenu, David Zellner također je dodao svoj talent kao scenarista filma.

Film je svoju premijeru imao u siječnju na filmskom festivalu u Sundanceu gdje je naišao na podijeljene kritike. No unatoč podijeljenosti u mišljenjima o radnji i režiji, svi se slažu kako je glumačka ekipa odradila fantastičan posao jer su, unatoč nedostatku govora, uspjeli postići da ih na neki način razumiješ i s njima suosjećaš.

Film Sasquatch Sunset s kino-distribucijom bi trebao krenuti 12. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti