Počelo snimanje finalne sezone serije "Cobra Kai"

utorak, 06. veljače 2024.

Desetljećima duga karate priča doći će svom kraju sa 6. sezonom

Foto: YouTube

Konačno je krenula produkcija na finalnoj, šestoj sezoni omiljene serije Cobra Kai koja je najavljena još prošle godine.

Ekipa serije u videu je podijelila svoje uzbuđenje oko nove sezone koja će biti najveća dosad i koju vam jedva čekaju predstaviti. Najveći razlog za kašnjenje s planiranim početkom snimanja su štrajkovi u Hollywoodu kojim su se priključili i scenaristi ove serije. No, s krajem štrajka u studenom prošle godine produkcije mnogih serija i filmova su krenule pa tako i Cobra Kai.

U seriji glume zvijezde originalnog Karate Kida Ralph Macchio i William Zabka, a radnja nas je odvela više od 30 godina od događaja u filmu te nastavlja vječnu borbu između Daniela LaRussoa i Johnnyja Lawrencea. Koliko je Cobra Kai odlična serija govori i činjenica da je peta sezona imala 100% na Rotten Tomatoesu te 2 milijarde minuta pogledanih na Netflixu u prvom cijelom tjednu od premijere 9. studenog.

Scenaristi i izvršni producenti serije su Josh Heald, Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg, a uz Macchija i Zabku glume Martin Kove, Xolo Maridueña, Jacob Bertrand, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Peyton List, Gianni DeCenzo, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Dallas Dupree Young, Yuji Okumoto, Alicia Hannah-Kim, Griffin Santopietro i Oona O'Brien.

Šesta sezona serije Cobra Kai još nema službeni datum premijere, ali dok čekate na Netflixu je ionako dostupno dosadašnjih pet sezona.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti