Finalni sukob stiže u najavi šeste sezone serije "Cobra Kai"

petak, 03. svibnja 2024.

Posljednja sezona stiže u tri dijela, prvi se očekuje već ovog ljeta

Polako se bližimo finalnom okršaju u šestoj sezoni serije Cobra Kai, s kojom ćemo se oprostiti od Johnnyja Lawrencea (William Zabka) i Daniela LaRussoa (Ralph Macchio). Netflix je ovih dana objavio kratki video kako bi najavio datume izlaska posljednjih epizoda, koje će biti podijeljene u tri dijela.

Finalna sezona sastojat će se od 15 epizoda, umjesto uobičajenih 10, a prvi dio s prikazivanjem će krenuti 18. srpnja. Naredne epizode prikazat će se 28. studenog dok će posljednjih nekoliko epizoda biti dostupno u nekom trenu sljedeće godine.

Šesta sezona nastavlja priču s kraja pete sezone te se bavi posljedicama poraza Cobra Kaija i Terryja Silvera (Thomas Ian Griffith) S jednom od najvećih prijetnja uklonjenih, Miyagi-Do se sada može usmjeriti na pripreme za svjetsko prvenstvo u karateu.

Teaser nam otkriva i daljnje sukobe između Johnnyja i Daniela, koji su sada ipak u puno boljim odnosima jer zajednički rade na tome da odgoje nove generacije boraca. Nemilosrdni John Kreese (Martin Kove) pobjegao je iz zatvora u prošloj sezoni i odlučan je ponovno pokrenuti Cobru Kai, zajedno sa sensei Kim (Alicia Hannah-Kim).

U posljednjoj će sezoni još jednom uz Zabku, Macchija i Kovea glumiti Sean Kanan, Yuji Okumoto, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio i Paul Walter Hauser, a i Xolo Maridueña će se vratiti kao Miguel Diaz.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti