TV Preporuke dana – Subota 1.7.

subota, 01. srpnja 2023.

Odlični filmski naslovi u udarnom i kasnijem terminu!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Tristo milijuna godina, HTV 2 u 20:40 sati
Dvodijelna dokumentarna emisija opisuje dramatičnu povijest nastanka današnjeg kontinenta Europe, od razdoblja karbona do danas.

FILMOVI

Poslije svega: Sudar, Doma TV u 19:55 sati
Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tessa i Hardin moraju pronaći način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice doista opstati?

Meg: Predator iz dubina, Nova TV u 20:15 sati
Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora. Jonas tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu.

Dolittle - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Robert Downey Jr. elektrificira jednog od najpostojanijih likova u književnosti na vrlo životopisan prikaz klasične priče o čovjeku koji može razgovarati sa životinjama: Dolittleu.

Tajna jezera Devil's Den, Doma TV u 21:55 sati
Nakon što je troje malene djece divljački ubijeno, troje teenagera nađu se pred optužbom da su ih žrtvovali tijekom sotonističkog rituala. Ubrzo postaje jasno kako su adolescenti nevini, no jednako jeziva ostaje činjenica da će se počinitelj ovog strašnog zločina izvući nekažnjen.

Iz Pariza s ljubavlju, Nova TV u 22:25 sati
Napet i vrlo dobro režiran akcijski film pun glamuroznih eksplozija, mahnitih jurnjava i vrlo solidne priče o dvojici mladića iz potpuno različitih miljea, koji moraju riješiti policijski zadatak, a u pitanju je sigurnost američkog veleposlanika te životi mnogih nevinih ljudi.

Spremni ili ne, HTV 1 u 22:55 sati
Horor prati mladu nevjestu (Samara Weaving) koja ulazi u bogatu, ekscentričnu obitelji (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) svog novog supruga (Mark O'Brien) prema staroj tradiciji koja se pretvara u smrtonosnu igru u kojoj se svi bore za opstanak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti