TV Preporuke dana – Nedjelja 2.4.

nedjelja, 02. travnja 2023.

Nedjeljna večer donosi novu epizodu kviza, zabavne emisije te filmove novijeg i starijeg datuma

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja. Odgovarajući na pitanja s višestrukim izborom, natjecatelj najprije treba osigurati određeni novčani iznos.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Zvijezdama u petoj emisiji stižu obitelj i prijatelji!

FILMOVI

Godzilla, RTL u 20:15 sati
U režiji Garetha Edwardsa, film je zaradio same pohvale kritičara, a tome je zasigurno pridonijela i sjajna glumačka ekipa koju, između ostalih, čine dobitnik Zlatnoga globusa i Emmyja Bryan Cranston, mlada holivudska nada Elizabeth Olsen, šarmantna Sally Hawkins i oskarovka Juliette Binoche.

Iznenadni udar, RTL 2 u 20:15 sati
U dosad tihom i mirnom gradiću u okolici San Francisca žrtva silovanja počinje se osvećivati počiniteljima toga gnjusnog zločina. Na slučaj je poslan Harry Callahan (Clint Eastwood), poznat po tome što se nikako ne može smiriti i dodvoriti svojim šefovima, pa mu je ovaj zadatak jedina brana pred potpunom suspenzijom.

Velika krađa nebodera, HTV 1 u 21:10 sati
Skupina zaposlenika luksuznog nebodera kreće u pohod na mešetara s Wall Streeta koji ih je prevario – ukravši im sav ušteđeni novac. Njihov je plan ultimativna osveta – uzet će nazad ono što im pripada, ne birajući način i sredstva.

Sam protiv svih, Doma TV u 22 sata
Akcijski triler Christiana Duguaya dinamično je, uzbudljivo, nepretenciozno i intrigantno ostvarenje. Uz vješto koncipiran scenaristički predložak suscenarista Waynea Beacha i Simona Barryja, redatelj se pritom ponajviše oslanja na raspoložene glumačke nastupe.

Labirint: Lijek smrti, RTL u 22:30 sati
Kako bi spasili svoje prijatelje Thomas i njegovi saveznici morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.

Bohemian Rhapsody, Nova TV u 23:15 sati
Film o jednom od najvećih rock bandova svih vremena i čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti