TV Preporuke dana – Subota 25.3.

subota, 25. ožujka 2023.

Nova sezona showa "Zvijezde pjevaju", nastavlja se i "Masked Singer", tu su i kvalifikacije za Euro 2024., a ima i odličnih filmova!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Kvalifikacije za Euro 2024., Nova TV u 20 sati
Tri mjeseca nakon veličanstvene bronce iz Katra, Hrvatska kreće u borbu za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Počinje proljetna, 12. sezona zabavnog glazbenog showa!

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Tko večeras napušta show?

Michael Palin: Putovanje u Irak, HTV 2 u 21:05 sati
Michael Palin nastavlja putovanje u središte Iraka i putuje prema Bagdadu te dolazi do Kirkuka i mjesta na kojem su Britanci 1927. godine - tijekom svoje vladavine ovom zemljom - otkrili naftu.

FILMOVI

Tajna veza, Doma TV u 20 sati
Fenomenalna, Oscarima nagrađena ekipa, predvođena proslavljenim redateljem filma Forrest Gump – Robertom Zemeckisom, udružuje snage u snažnoj romantičnoj priči o dvoje špijuna između kojih bukne ljubavni plamen.

Slom, RTL 2 u 20:15 sati
Oskarovac Anthony Hopkins i Ryan Gosling, nominiran za dva Oscara, glume u ovome napetom sudskom trileru koji je režirao Gregory Hoblit, a scenarij napisao Daniel Pyne.

Međunarodna prijevara, Doma TV u 22:15 sati
Film je inspiriran stvarnim bankovnim skandalom banke BCCI u 1980-ima. Film je izašao 2009. godine, za vrijeme najveće bankovne krize.

Nezaustavljivi, RTL oko 22:20 sati
Film je inspiriran stvarnim događajem koji se odvio prije nekoliko godina kad se teretni vlak koji je prevozio tisuće galona otrovnih kiselina oteo kontroli i jurio stotinjak kilometara bez strojovođe ugrožavajući živote 50 000 ljudi.

Svjetski rat Z, HTV 1 u 22:50 sati
Hollywoodska superzvijezda Brad Pitt pojavljuje se u glavnoj ulozi u ovom visokobudžetnom hororu o svijetu kojeg je zombi apokalipsa dovela do ruba uništenja. Film je inspirirana hit knjigom slavnog scenarista i pisca, Maxa Brooksa.

Šetnja među grobovima, Nova TV u 23 sata
Snimljeno po bestselleru Lawrenca Blocka, u glavnoj ulozi policajaca Matta Scuddera koji postaje nelicencirani privatni istražitelj pojavljuje se sjajni Liam Neeson.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti