Dvije minute misterija u službenoj najavi za triler seriju "Sveta obitelj"

četvrtak, 22. rujna 2022.

Nova španjolska serija okupila je poznata glumačka lica, a na streaming stiže 14.10.

Foto: YouTube

Majka je u stanju učiniti sve za svoju djecu, ukratko je opis nove Netflixove španjolske serije Sveta obitelj iliti Holy Family, u originalu Sagrada familia.

Triler serija prije nekoliko tjedana bila je predstavljena prvim teaser trailerom koji nije mnogo otkrivao, ali sada je stigla službena najava od skoro dvije minute u kojoj možemo saznati (malo) više o radnji.

U središtu priče je Gloria (Najwa Nimri) koja se sa svojom obitelji seli u Madrid kako bi se sakrili od mračne i tajanstvene prošlosti. Obitelj počinje iznova u novom kvartu gdje će Gloria upoznati druge majke i sprijateljiti se, ali onda će njezina prošlost promijeniti sve. Tada ćemo saznati za što je sve majke sposobna te da je majčina ljubav za svoju djecu i da zaštiti obitelj popust škorpionovog repa.

Režiju i scenarij potpisuje poznati meksički filmaš Manolo Caro poznat po filmovima La vida inmoral de la pareja idea i Perfectos desconocidos te Netflixovim hit serijama La Casa de las Flores i Alguien tiene que morir. U glavnoj ulozi Glorije gledat ćemo Najwu Nimri koju smo već dobro upoznali u serijama Kuća od papira i Vis a vis u kojima smo gledali i Albu Flores koja u novoj seriji Sveta obitelj ima važniju ulogu. U ostalim uliogama su Álex García, Laura Laprida, José Emilio Vera, Pol Hermoso, Macarena Gómez, Álvaro Rico, Carla Campra i Ella Kweku.

Dramsku triler Sveta obitelj na Netflixu očekujemo već 14. listopada kad će biti dostupno svih 8 epizoda.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti